- Hotel Almere

Ontdek Almere

Almere is met 200.000 inwoners de achtste stad van Nederland, uit het niets gebouwd op de bodem van de Zuiderzee. Een bijzondere stad die moderne architectuur combineert met grote bossen, veel water en wel 200 kilometer fietspaden.

Lees meer

 - Hotel Almere

Wandelen & Fietsen

In Almere kunt u heerlijk wandelen en fietsen! Almere heeft vele mooie wandel- en fietsroutes welke een mooie gelegenheid bieden om de veelzijdigheid van Almere te ontdekken.

Lees meer

Omgeving

 • Natuur - Hotel Almere

  Natuur

  Naast de stedelijke omgeving heeft Almere veel te bieden op het gebied van natuur. De Oostvaardersplassen, het 6000 ha grote natuurreservaat tussen Almere en Lelystad, is algemeen bekend en het mooiste natuurgebied van Nederland.

  Lees meer
 • Stad - Hotel Almere

  Stad

  Almere heeft verschillende winkelcentra en degene die oog hebben voor architectuur, kunnen zich ook uitleven in Almere. Als u na een lange dag even uit wilt rusten, dan kunt u plaats nemen op één van de gezellige terrasjes. Verder heeft Almere een gevarieerd cultureel aanbod.

  Lees meer
 • Omgeving - Hotel Almere

  Omgeving

  In de omgeving van Almere is veel te beleven! Zo liggen er diverse steden o.a. Amsterdam en Utrecht op een korte afstand van het hotel. Tevens bevinden zich diverse attractieparken in Flevoland zoals Walibi Holland en het Dolfinarium.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.