Direct naar de contentDirect naar de footer

Shopping

Almere heeft verschillende winkelcentra en indien u na een lange dag even uit wilt rusten, dan kunt u plaats nemen op één van de gezellige terrasjes.

Almere heeft verschillende winkelcentra waar de echte shopping liefhebber naar hartenlust inkopen kan doen. U kunt terecht in het ruim opgezette stadshart, dat alle topmerken herbergt, en tevens het grootste winkelgebied van Nederland is! Naast het stadshart heeft Almere ook kleinere winkelcentra in bijvoorbeeld Almere Haven en Almere Buiten. Op het gebied van wonen en accessoires kunt u terecht in 'DoeMere' in Almere Buiten.

Alle winkelcentra zijn goed te bereiken. De stations zijn op loopafstand van de winkels en er is overal voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en fiets. Bovendien kunnen fietsers hun fiets gratis stallen in de parkeergelegenheden van Fietswacht Almere in het Stadshart.

Als u na een lange dag winkelen even uit wilt rusten, dan kunt u plaats nemen op één van de vele gezellige terrasjes die Almere rijk is, zoals bijvoorbeeld in Almere Haven in de havenkom. Hier vindt u zowel cafés als toprestaurants. De havenkom van Almere Haven is uitermate geschikt voor een avondje uit, en het biedt tevens een prachtig uitzicht op de haven erachter, het Gooimeer.

Verblijft u meerdere nachten bij ons en heeft u nog niet genoeg gehad van het winkelen in ons mooie stadshart, dan raden wij u zeker aan om nog een bezoek te brengen aan Batavia Stad Fashion outlet. Dit charmante centrum, met sfeervolle straatjes en pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor echte fashion lovers!