Direct naar de contentDirect naar de footer

Shopping

Almere heeft verschillende winkelcentra en indien u na een lange dag even uit wilt rusten, dan kunt u plaats nemen op één van de gezellige terrasjes.

Almere heeft verschillende winkelcentra waar de echte shopping liefhebber naar hartenlust inkopen kan doen. U kunt terecht in het ruim opgezette stadshart, dat alle topmerken herbergt, en tevens het grootste winkelgebied van Nederland is! Naast het stadshart heeft Almere ook kleinere winkelcentra in bijvoorbeeld Almere Haven en Almere Buiten. Op het gebied van wonen en accessoires kunt u terecht in 'DoeMere' in Almere Buiten.

Alle winkelcentra zijn goed te bereiken. De stations zijn op loopafstand van de winkels en er is overal voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en fiets. Bovendien kunnen fietsers hun fiets gratis stallen in de parkeergelegenheden van Fietswacht Almere in het Stadshart.

Als u na een lange dag winkelen even uit wilt rusten, dan kunt u plaats nemen op één van de vele gezellige terrasjes die Almere rijk is, zoals bijvoorbeeld in Almere Haven in de havenkom. Hier vindt u zowel cafés als toprestaurants. De havenkom van Almere Haven is uitermate geschikt voor een avondje uit, en het biedt tevens een prachtig uitzicht op de haven erachter, het Gooimeer.

Batavia Stad Fashion Outlet, kom voordelig shoppen nabij de natuur!
Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen. Wist je dat Batavia Stad Fashion Outlet grenst aan het grootste man-made natural park van de wereld, Nationaal Park Nieuw Land? Houdt u van shoppen en goede deals? Dan mag een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet niet ontbreken tijdens uw verblijf bij Van der Valk Almere.