Direct naar de contentDirect naar de footer

To Do rondom Almere

Almere biedt voor iedere gast een scala aan mogelijkheden om zich te vermaken. Voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Almere biedt een breed scala aan mogelijkheden om iedere gast te vermaken. U kunt genieten van een heerlijk dagje shoppen, wandelen, fietsen, zwemmen, skeeleren, mountainbiken, paardrijden, wakeboarden of architectuur. Voor kinderen is er een speeltuin, u kunt gaan paintballen of ontspannen bij Thermen La Mer.

In Almere Stad, Almere Haven en Almere vind je zwembaden en maneges. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de golfbaan van het gezellige Almere Hout en Almere biedt ook een midgetgolfbaan, een modelbaanbaan, een modelvliegterrein, een boogschietbaan en een centrum voor hondensport.

Almere Jungle is een unieke dierentuin met een prachtige botanische tuin die dagbesteding biedt aan meer dan 150 cliënten! Een unieke combinatie van verzorging, botanische tuin, dierenasiel en dierenpark in één.

Het strand van Almere (voormalig strand van Muiden) is een groot zandstrand aan het IJmeer, vlakbij Almere. Op het Almeerderstrand vinden veel festivals en evenementen plaats zoals de jaarlijkse ANWB Campingvakanties, Libelle Zomerdagen en muziekevenement Zand!

Almere heeft ook een grote variatie aan theaters, musea, beurshallen en galeries. Er is een bioscoop en er zijn twee theaters in de stad.

In Almere verveel je je nooit! Vraag onze receptie voor meer informatie.

Bekijk hier de leukste activiteiten