Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Wij heten u van harte welkom om bij ons te genieten van verschillende gerechten, hapjes of drankjes. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant.

Menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Voor een gezellige borrel of kleine versnapering nodigen wij u uit plaats te nemen in onze sfeervolle hotelbar. Neem plaats bij onze fijne open haard en laat je verwennen met een hapje en drankje.

Meer informatie
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Zodra het weer het toe laat is het mogelijk om plaats te nemen op ons sfeervolle terras.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
4118 beoordelingen
Genieten in een luxe restaurant
Hotel Almere J.H. de Groen 

Mijn man en ik hebben met vrienden het lunchbuffet gedaan. Was super goed. Heerlijke gerechten met een luxe uitstraling. Enig minpuntje dat het heel erg druk was. Dus niet echt iets om gezellig met vrienden te doen. Maar het eten en de service was uitermate goed. Dat zal ook de reden zijn dat het zo druk was. Iedereen wil er van genieten. Maar om gezellig en relaxed te kletsen en eten met vrienden zouden we mogelijk iets kleins en intiems opzoeken.