Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Hotel Almere heeft op culinair gebied veel te bieden. Zo kunt u dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Op diverse zaterdagen wordt het Live Kookspektakel georganiseerd en bijna iedere zondag kunt u genieten van een goed verzorgde brunch.

Ontbijt

Ontbijt

Elke dag tussen 06.30 en 10.30 uur, in het weekend tot 11.00 uur (uitzonderingen mogelijk) kunt u deelnemen aan ons luxueuze buffet welke plaatsvindt in het restaurant.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.
Diner

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervol ingerichte Restaurant Novum. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Hotel Almere organiseert op verschillende zondagen een luxueus brunchbuffet met een grote variatie aan gerechten voor jong en oud. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Almere!
Live Cooking

Live Cooking

Hotel Almere organiseert op verschillende zaterdagen een uitgebreid Live Kook Spektakel met een keuze uit de heerlijkste koude en warme gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
2500 beoordelingen
Eva
Hotel Almere 
Gezellige avond met familie bij life cooking

Ten eerste een gezellige avond gehad met familie. Het life cooking gedeelte was niet heel druk waardoor erg prettig. Al het eten was van goede kwaliteit en werd tijdig bijgevuld muv de Hollandse garnalen. De gastheer heeft mijn zoon met een kippenei allergie extreem verrast met een door hem samengesteld dessert. Super bedankt hiervoor!

Geniet van restaurant voordeel

Geniet van restaurant voordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

AANMELDEN

Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in Van der Valk Hotel Almere!

  De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn de wijndeal van september en oktober:

  Valk in Zuid-Afrika| Wit (Chenin blanc):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Valk in Zuid-Afrika| Rood (Cabernet-Shiraz):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Bekijk alle wijndeals
 • Scholfilet

  Scholfilet

  In september en oktober geniet u met Restaurant ID van de scholfilet.

  *gerecht kan afwijken van getoonde foto

  € 18,50
  Per persoon
  Reserveer nu