- Hotel Almere

Restaurant

Hotel Almere heeft op culinair gebied veel te bieden. Zo kunt u dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Op diverse zaterdagen wordt het Live Kookspektakel georganiseerd en bijna iedere zondag kunt u genieten van een goed verzorgde brunch.

Culinaire faciliteiten

 • %Ontbijt% - Hotel Almere

  Ontbijt

  Elke dag tussen 06.30 en 10.30 uur kunt u deelnemen aan ons luxueuze buffet welke plaatsvindt in het restaurant.

  Lees meer
 • %Lunch% - Hotel Almere

  Lunch

  Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.

  Lees meer
 • %Lunchbuffet% - Hotel Almere

  Lunchbuffet

  Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.

  Lees meer
 • %Diner% - Hotel Almere

  Diner

  Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervol ingerichte Restaurant Novum. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.

  Lees meer
 • %Zondagsbrunch% - Hotel Almere

  Zondagsbrunch

  Hotel Almere organiseert op verschillende zondagen een luxueus brunchbuffet met een grote variatie aan gerechten voor jong en oud. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Almere!

  Lees meer
 • %Live Cooking% - Hotel Almere

  Live Cooking

  Hotel Almere organiseert op verschillende zaterdagen een uitgebreid Live Kook Spektakel met een keuze uit de heerlijkste koude en warme gerechten.

  Lees meer
 • %Feestdagen% - Hotel Almere

  Feestdagen

  Tijdens Moederdag en Pinksteren organiseren wij weer diverse gezellige activiteiten!

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.