Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Hotel Almere heeft op culinair gebied veel te bieden. Zo kunt u dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Op diverse zaterdagen wordt het Live Kookspektakel georganiseerd en bijna iedere zondag kunt u genieten van een goed verzorgde brunch.

Ontbijt

Ontbijt

Elke dag tussen 06.30 en 10.30 uur kunt u deelnemen aan ons luxueuze buffet welke plaatsvindt in het restaurant.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.
Diner

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervol ingerichte Restaurant Novum. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Hotel Almere organiseert op verschillende zondagen een luxueus brunchbuffet met een grote variatie aan gerechten voor jong en oud. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Almere!
Live Cooking

Live Cooking

Hotel Almere organiseert op verschillende zaterdagen een uitgebreid Live Kook Spektakel met een keuze uit de heerlijkste koude en warme gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1966 beoordelingen
A. Landwaart
Hotel Almere 
Wat altijd opvalt is de luxe en sfeervolle tafel aankleding.

Bij aankomst het vriendelijke ontvangst en begeleiding naar de tafel. De door ons genuttigde gerechten waren lekker, net als de toetjes. De bediening was attent en behulpzaam. Alle lof!!

Geniet van restaurant voordeel

Geniet van restaurant voordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

AANMELDEN

Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €29,95 per persoon!

  € 29,95
  per persoon
  Reserveer nu
 • Vitello Tonato

  Vitello Tonato

  In mei en juni geniet u met Restaurant ID van een heerlijke Vitello Tonato!

  *gerecht kan afwijken van getoonde foto

  € 9,00
  per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn in geheel 2018 te bestellen.

  Valk in Zuid-Afrika (Chenin Blanc):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas
  Vip Rosé:
  €17,50 per fles, €4,00 per glas
  Valk in Zuid-Afrika (Cabernet-Shiraz):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Reserveer nu