Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunchbuffet

Tafel aanvragen

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (feestdagen en schoolvakanties kunnen uitgezonderd zijn) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.

Naast de à la carte lunch, serveren wij iedere werkdag* ook een lunchbuffet in ons restaurant. U kunt gebruik maken van ons ruim opgezette buffet met voor ieder wat wils. Op het buffet serveren wij diverse luxe vleeswaren, verschillende kaassoorten, zoet beleg en huisgemaakte verse salades.

Daarnaast serveren wij iedere dag zes wisselende warme gerechten, bijvoorbeeld: ragout, eiergerechten, saté, kroketjes, gehaktballetjes, poffertjes of flensjes (gerechten verschillen per dag).
Dit alles wordt geserveerd met een assortiment van diverse broodsoorten en wat zoete lekkernijen. Ook is er keuze uit verschillende soorten fruit.

Tijdens de lunch kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, zuivel en sappen.

Is het niet mogelijk om voor het gewenste gezelschap te boeken? Neem dan contact op met onze receptie via 036 8000 800.

BELANGRIJK:
Het opmerkingenveld kunt u gebruiken voor eventuele voorkeuren die u wilt opgeven. Deze verschijnen op de dag zelf in ons systeem. Dit is wel te allen tijde een voorkeur en geen garantie. Indien u vragen heeft waar u direct een antwoord op wenst dan kunt u zich rechtstreeks tot de receptie wenden via info@almere.valk.nl of +31(0)368000800.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

TARIEVEN:
Volwassenen € 23,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50
Kinderen tot 3 jaar gratis
* Tijdens feestdagen en schoolvakanties serveren wij geen lunchbuffet tenzij anders vermeld. Tevens kan het een keer voorkomen dat er een bepaalde dag geen lunchbuffet is.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren