Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.

In ons restaurant kunt u genieten van onze uitgebreide lunchkaart. Onze lunchgerechten zijn te bestellen van 11:00 uur tot 17:00 uur. Indien het weer dit toelaat kunt u tevens plaatsnemen op ons heerlijke terras.

BELANGRIJK:
Wij gaan er bij elke tafel vanuit dat het een gezamenlijk huishouden betreft en iedereen binnen 1,5 meter van elkaar kan zitten. Indien dit niet het geval is en u een ruimte tafel nodig heeft dient u dit vooraf door te geven! Indien u niet voor het gewenste aantal kan reserveren, neemt u alstublieft contact op met de receptie.


Gedurende uw aanwezigheid in het hotel, in het restaurant of op het terras dient u zich aan diverse richtlijnen te houden, zoals:

  • Heeft u, uw partner of iemand uit uw huishouden verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen;
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers;
  • Bij aankomst in het hotel zal er een controlegesprek plaatsvinden omtrent uw gezondheid;
  • Hoesten en niezen in de elleboog en maak gebruik van papieren zakdoeken;
  • Indien u met 2 personen bent mag u binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Vanaf 3 personen is dit ook geen probleem mits u uit hetzelfde huishouden komt. Indien dit niet het geval is dient u wel op 1,5 meter afstand te zitten, u dient het hotel hierover te informeren. Bovenstaande geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Gelieve zoveel mogelijk af te rekenen met de pin, de creditcard of andere contactloze betaalmiddelen;
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op;
  • Het desinfecteren/wassen van de handen wordt geadviseerd voordat u het restaurant binnenkomt;
  • Indien u zich niet houdt aan (één van) de maatregelen of een instructie van het personeel op het gebied van hygiëne, veiligheid en routing niet opvolgt, is het hotel gerechtigd om u te gebieden het pand te verlaten en/of u de toegang te ontzeggen.

Bekijk al onze maatregelen op onze corona informatiepagina.

Helaas kunnen wij gedurende deze periode niet altijd aan uw voorkeur voldoen. Wij hopen op uw begrip in deze.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten