Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Tafel aanvragen

Voor een heerlijk diner nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervolle restaurant. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.

Een bezoek aan Hotel Almere is ideaal voor uw diner, een feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk genieten. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om het diner op het terras te nuttigen (op basis van beschikbaarheid wanneer ons terras geopend is, reserveren voor het terras is niet mogelijk, u kunt wel een voorkeur opgeven echter kunnen wij dit niet garanderen).

Onze keuken is van maandag t/m zaterdag tot 23:00 uur geopend om u de gehele dag van dienst te kunnen zijn. Op zondag sluit onze keuken om 22.00 uur.

Is het niet mogelijk om voor het gewenste gezelschap te boeken? Neem dan contact op met onze receptie via 036 8000 800.

Groepsreservering
Wenst u een driegangendiner voor een grotere groep? Voor een groep van 15 tot 30 personen hebben we een speciaal menu.

BELANGRIJK:
Het opmerkingenveld kunt u gebruiken voor eventuele voorkeuren die u wilt opgeven. Deze verschijnen op de dag zelf in ons systeem. Dit is wel te allen tijde een voorkeur en geen garantie. Indien u vragen heeft waar u direct een antwoord op wenst dan kunt u zich rechtstreeks tot de receptie wenden via info@almere.valk.nl of +31(0)368000800.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren