Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Tafel aanvragen

We mogen binnen weer gasten ontvangen! Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in één van onze restauratieve ruimtes. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.

Een bezoek aan Hotel Almere is ideaal voor uw diner, een feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk genieten. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om het diner op het terras te nuttigen (op basis van beschikbaarheid, reserveren voor het terras is niet mogelijk, u kunt wel een voorkeur opgeven echter kunnen wij dit niet garanderen).

Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend om u de gehele dag van dienst te kunnen zijn.

Het is mogelijk om een tafel te reserveren voor de periode dat de coronamaatregelen nog niet bekend zijn. U boekt te allen tijde tegen de op dit moment geldende maatregelen. Als deze na die tijd wijzigen en betrekking hebben op uw tafelreservering, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om uw reservering te wijzigen.

Helaas kunnen wij gedurende deze periode niet altijd aan uw voorkeur voldoen. Houdt u er tevens rekening mee dat wij diverse restauratieve ruimtes hebben en het dus kan zijn dat u niet in ons normale restaurant zit in verband met de maatregelen waar wij ons aan dienen te houden. Wij hopen op uw begrip in deze.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

Gedurende uw aanwezigheid in het hotel/restaurant dient u zich aan diverse richtlijnen te houden. Bekijk al onze maatregelen op onze corona informatiepagina.

Is het niet mogelijk om voor het gewenste gezelschap te boeken? Neem dan contact op met onze receptie via 036 8000 800.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten