Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Hotel Almere biedt veel culinaire mogelijkheden. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of diner in ons restaurant!

Ontbijt

Ontbijt

Wij serveren voor onze hotelgasten een heerlijk ontbijt (helaas niet voor gasten zonder overnachting).
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (feestdagen en schoolvakanties kunnen uitgezonderd zijn) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met bijvoorbeeld familie. Ook voor een verse kop koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Voor een heerlijk diner nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervolle restaurant. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Feestdagen

Feestdagen

Kom Pasen en Moederdag gezellig en feestelijk doorbrengen bij Hotel Almere!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
4118 beoordelingen
J.H. de Groen
Hotel Almere 
Genieten in een luxe restaurant

Mijn man en ik hebben met vrienden het lunchbuffet gedaan. Was super goed. Heerlijke gerechten met een luxe uitstraling. Enig minpuntje dat het heel erg druk was. Dus niet echt iets om gezellig met vrienden te doen. Maar het eten en de service was uitermate goed. Dat zal ook de reden zijn dat het zo druk was. Iedereen wil er van genieten. Maar om gezellig en relaxed te kletsen en eten met vrienden zouden we mogelijk iets kleins en intiems opzoeken.

Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID. Bekijk hier alle informatie!