Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Vanwege de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld omtrent het Corona virus dienen wij onze service op bepaalde vlakken aan te passen. Indien u vragen heeft omtrent de maatregelen, verwijzen wij u voor nu graag naar de speciale corona pagina of u kunt contact opnemen met onze receptie.

Hotel Almere biedt veel culinaire mogelijkheden. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ons restaurant!

Ontbijt

Ontbijt

Elke dag tussen 06.30 en 11.00 uur, in het weekend en vakanties tot 12.00 uur (uitzonderingen mogelijk) kunt u deelnemen aan ons luxueuze buffet welke plaatsvindt in het (buffet)restaurant.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met bijvoorbeeld familie. Ook voor een verse kop koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in één van onze restauratieve ruimtes. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2599 beoordelingen
Martin
Hotel Almere 
Het was ok, brood van club sandwhich was kleiner geworden, jammer

De kwaliteit van de espresso is wel echt ondermaats voor het niveau wat ik verwacht van vd valk. Het smaakt als goedkope oploskoffie ipv mooi gebrande bonen van bijvoorbeeld Smith & Dorlas. Zonde