Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Hotel Almere biedt veel culinaire mogelijkheden. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of diner in ons restaurant!

Ontbijt

Ontbijt

Wij serveren voor onze hotelgasten een heerlijk ontbijt (helaas niet voor gasten zonder overnachting).
Brunch

Brunch

Wij zijn blij u weer te mogen verwelkomen bij onze brunch! Wij raden u aan de website in de gaten te houden voor de actuele beschikbaarheid.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (feestdagen en schoolvakanties kunnen uitgezonderd zijn) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met bijvoorbeeld familie. Ook voor een verse kop koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Voor een heerlijk diner nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervolle restaurant. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
3832 beoordelingen
Diana
Hotel Almere 
Heerlijk uitgebreid gegeten.

Wel jammer dat er weinig vegetarische opties waren. En geen veganistische! Een vega kroket bijvoorbeeld was erg welkom geweest.

Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID. Bekijk hier alle informatie!