Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Indien u vragen heeft omtrent de Corona maatregelen, verwijzen wij u naar de speciale coronapagina of u kunt contact opnemen met onze receptie.

Hotel Almere biedt veel culinaire mogelijkheden. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ons restaurant!

Ontbijt

Ontbijt

Elke dag tussen 06.30 en 10.30 uur, in het weekend tot 11.00 uur (uitzonderingen mogelijk) kunt u deelnemen aan ons luxueuze buffet welke plaatsvindt in het restaurant.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Wij zijn blij u weer te mogen verwelkomen bij onze Zondagsbrunch. Om te beginnen hebben wij een aantal Zondagsbrunches gepland staan. Wij raden u aan de website in de gaten te houden voor de actuele beschikbaarheid. Tevens zullen wij de brunch in het restaurant organiseren in plaats van in het buffet restaurant. Deze zal dus iets anders zijn dan u van ons gewend bent.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Almere organiseert iedere werkdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met live cooking.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met bijvoorbeeld familie. Ook voor een verse kop koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in één van onze restauratieve ruimtes. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.
Feestdagen

Feestdagen

Kom de feestdagen gezellig doorbrengen bij Hotel Almere!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2599 beoordelingen
KS
Hotel Almere 
Nice evening

Isabel was the perfect host