Direct naar de contentDirect naar de footer
17 multifunctionele vergaderzalen
17 multifunctionele vergaderzalen

Voorzien van de modernste vergader- en congresfaciliteiten

Centraal gelegen in het midden van Nederland

De perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres!

Modern ingerichte zalen

Beschikken over airconditioning, HD-beamers en zijn flexibel in te delen

Zakelijke activiteiten

Centraal gelegen in het midden van Nederland is Hotel Almere de perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres!

Hotel Almere beschikt over 17 multifunctionele vergaderzalen welke voorzien zijn van de modernste vergader- en congresfaciliteiten. De modern ingerichte zalen beschikken allen over airconditioning, HD-beamers en zijn flexibel in te delen. Door de speciale dakconstructie op de bovenste etage van de vergaderafdeling is Hotel Almere met name geschikt voor het organiseren van grote congressen. In deze zalen vindt u geen pilaren waardoor u de gehele zaal volledig kunt gebruiken.

Het hotel beschikt verder over 180 luxueuze hotelkamers, een groot à la carte restaurant, een gezellige hotelbar, een binnenzwembad met fitnessruimte, voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis draadloos internet voor onze hotel- en banquetinggasten.

In combinatie met onze culinaire mogelijkheden vormt dit alles de ideale oplossing voor efficiënt en comfortabel vergaderen of het houden van congressen.

Onze Banquet Sales afdeling bevindt zich tussen de vergaderzalen, waar onze medewerksters u graag te woord staan, en ervoor zullen zorgen dat uw meeting geheel naar uw wensen verloopt.

Klik hier voor onze Meetings & Celebrations folder!

Neem contact op met onze Banquet Sales specialisten:

T: + 31 (0)36-8000820
E: sales@almere.valk.nl