Direct naar de contentDirect naar de footer
17 multifunctionele vergaderzalen
17 multifunctionele vergaderzalen

Voorzien van de modernste vergader- en congresfaciliteiten

;
Centraal gelegen in het midden van Nederland

De perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres!

Modern ingerichte zalen

Beschikken over airconditioning, HD-beamers en zijn flexibel in te delen

Zakelijke activiteiten

Centraal gelegen in het midden van Nederland is Hotel Almere de perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres!

Hotel Almere beschikt over 17 multifunctionele vergaderzalen welke voorzien zijn van de modernste vergader- en congresfaciliteiten. De modern ingerichte zalen beschikken allen over airconditioning, HD-beamers en zijn flexibel in te delen. Door de speciale dakconstructie op de bovenste etage van de vergaderafdeling is Hotel Almere met name geschikt voor het organiseren van grote congressen. In deze zalen vindt u geen pilaren waardoor u de gehele zaal volledig kunt gebruiken.

Het hotel beschikt verder over 180 luxueuze hotelkamers, een groot à la carte restaurant, een gezellige hotelbar, een binnenzwembad met fitnessruimte, voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis draadloos internet voor onze hotel- en banquetinggasten.

In combinatie met onze culinaire mogelijkheden vormt dit alles de ideale
oplossing voor efficiënt en comfortabel vergaderen of het houden van
congressen.

Onze Banquet Sales afdeling bevindt zich tussen de vergaderzalen, waar onze medewerksters u graag te woord staan, en ervoor zullen zorgen dat uw meeting geheel naar uw wensen verloopt.

Neem contact op met onze Banquet Sales specialisten:

Klik hier voor onze Meetings & Celebrations folder!

T: + 31 (0)36-8000820
E: sales@almere.valk.nl

TB Events

Van der Valk Hotel Almere biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes in samenwerking met TB Events. Deze uitjes zijn perfect in te passen in een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest of ander groepsuitje in het hotel. De uitjes worden meestal geboekt in combinatie met bijvoorbeeld een drie-gangen diner. Een complete avond uit in een gezellige ambiance, die geschikt is voor teambuilding of een feest.
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze Banquet Sales medewerkers.
Klik hier voor informatie omtrent TB Events en de uitjes!