Direct naar de contentDirect naar de footer
17 multifunctionele vergaderzalen
17 multifunctionele vergaderzalen
Centraal gelegen in het midden van Nederland
Modern ingerichte zalen

Zaalverhuur Almere

Op zoek naar een grote of kleine vergaderlocatie? Dan is Hotel Almere de perfecte uitvalsbasis voor het houden van uw vergadering, training, cursus, beurs of congres! Centraal gelegen in het midden van het land beschikt Hotel Almere over 17 multifunctionele vergaderzalen welke voorzien zijn van de modernste vergader- en congresfaciliteiten.

Direct een zaal aanvragen

Zorgeloos vergaderen in onze zaalverhuur in Almere

Met de vergaderruimtes in Almere in ons hotel organiseert u uw vergadering of evenement in één van de beste vergaderlocaties van Almere. Wij beschikken over maar liefst zeventien vergaderzalen die u naar wens kunt indelen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van voldoende daglicht, waardoor u niet de gehele dag in kunstlicht zit. Tijdens warme dagen verkoelen wij de zaal door middel van airconditioning. Wij bieden gratis snelle wifi aan voor u en uw gasten zodat effectief vergaderen geen enkel probleem is.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om een succesvolle vergadering of evenement te organiseren. U kunt gebruik maken van HD-beamers om uw presentaties op professionele wijze weer te geven. Ook schrijfwaren en flip-over & whiteboarden zijn aanwezig. Wilt u uw vergadering of evenement tot in de puntjes hebben geregeld? Maak dan gebruik van één van onze vergaderarrangementen. Hierin zijn onder meer onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdrank opgenomen. Daarnaast kunt u in de pauze gebruik maken van o.a. een gezonde snack om hierna uw evenement of vergadering weer fris en fruitig voort te zetten.

Meer dan alleen zaalverhuur

Het hotel beschikt verder over 180 luxueuze hotelkamers, een groot à la carte restaurant, een gezellige hotelbar, een binnenzwembad met fitnessruimte en voldoende gratis parkeergelegenheid (met laadpalen voor elektrische auto's). U en uw gasten dienen zich dus enkel te richten op uw vergadering of evenement.

In combinatie met onze culinaire mogelijkheden vormt dit alles de ideale oplossing voor comfortabel en effectief vergaderen of het houden van zakelijke evenementen. Kan niet iedereen aanwezig zijn bij uw vergadering? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid voor Hybride events!

Onze Banquet Sales afdeling bevindt zich tussen de vergaderruimtes, waar onze medewerk(st)ers u graag te woord staan en ervoor zullen zorgen dat uw vergadering of evenement geheel naar uw wensen verloopt.

Verder geven wij ook graag een toelichting op de manieren waarop de familie Van der Valk zich inzet op MVO-gebied (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Bekijk hier de brochure!

Geïnteresseerd in zaalverhuur Almere?

Neem contact op met onze Banquet Sales specialisten en organiseer uw vergadering of evenement in Almere. Bekijk hier alvast onze digitale brochure!

T: + 31 (0) 36-8000820
E: sales@almere.valk.nl

Direct een Zaal aanvragen