Direct naar de contentDirect naar de footer

Receptie & Feestzaal Almere

Bent u op zoek naar een feestzaal in Almere voor een themafeest, receptie, bedrijfsfeest, babyshower of een kinderfeestje? Hotel Almere biedt u een feestelijke ambiance met gastvrije bediening, een goed glas en heerlijke culinaire hapjes om uw feest of receptie tot een succes te maken. Onze ervaren Banquet Sales team denkt graag met u mee om een onvergetelijk feest in onze feestzaal te organiseren!

Direct een offerte aanvragen

Een volledig verzorgd feest in een feestzaal in Almere

Wilt u wel een receptie of feestje organiseren, maar liever niet uw huis en handen eraan vol hebben? Hotel Almere biedt u een uitweg. Samen met u verzorgen wij een onvergetelijk feest. Of het nou een kinderfeestje is of een themafeest om uw verjaardag te vieren, of u nu op zoek bent naar een locatie voor veel mensen of een klein feestje wilt geven: Hotel Almere helpt u met het organiseren van een fantastisch feest. Een feestzaal in Almere is centraal gelegen dus al uw vrienden en familie kunnen het makkelijk bereiken. Toch wat te ver weg om terug te rijden? Dan blijven jullie toch slapen in een van onze comfortabele hotelkamers!

Feestzaal in Almere huren? Bekijk de mogelijkheden!

Huurt u een feestzaal in Almere? Dan kunnen uw gasten gratis parkeren bij het hotel. Al onze zalen beschikken over daglicht en zijn flexibel in te delen. U kunt uw feest in Almere dus precies inrichten zoals u dat graag wilt. Met onze complete receptie- en feestavondarrangementen mist u helemaal niks tijdens deze fantastische avond.

Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en laat u adviseren over versiering, indeling en eventuele extra faciliteiten. Zo kunt u bij de feestzaal in Almere voor onze uitgebreide catering F&B kiezen én onze licht- en geluidsinstallaties gebruiken. Bekijk meer opties in onze meeting & celebrations folder! Wilt u met uw gezelschap tijdens het feest helemaal losgaan op de dansvloer? Wij zorgen dat er genoeg ruimte is voor iedereen!

Wij helpen u graag om uw feest in Almere te plannen!

Ons enthousiaste en ervaren Banquet Sales team staat voor u klaar om een voorstel op maat te maken. Wij nodigen u graag uit om uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek kenbaar te maken. Neem contact op met onze Banqueting specialisten en laat u overtuigen!

Neem contact op met onze Banqueting specialisten en laat u overtuigen!

T: + 31 (0) 36-8000820
E: sales@almere.valk.nl

Direct een offerte aanvragen