Direct naar de contentDirect naar de footer

Trouwen Almere

Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!

Uw bruiloft plannen en daarom op zoek naar een mooie trouwlocatie in Almere? Kijk dan eens bij Hotel Almere! Wij staan graag klaar om u tijdens uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te bezorgen. Wij nemen een hoop werk uit handen, zodat u op de dag zelf alleen nog maar kunt genieten en zich geen enkele zorgen hoeft te maken. Van een gezellige receptie tot een fantastische feestavond, Hotel Almere biedt voor ieder wat wils!

Tevens is Hotel Almere een officiële trouwlocatie. Almere biedt u de mogelijkheid om zowel uw huwelijksvoltrekking als diner of receptie/feestavond op één trouwlocatie te organiseren.

Direct een offerte aanvragen

Een van de mooiste trouwlocaties van Almere

Wilt u trouwen in een mooie trouwlocatie in Almere? Dan is Hotel Almere een uitermate geschikte trouwlocatie. Trouwen in Almere heeft veel voordelen: door de centrale ligging hoeven vrienden en familie nooit ver te rijden. Al uw gasten kunnen parkeren bij het hotel en de locatie is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. U geniet van een luxueuze accommodatie en u en uw gasten kunnen in het hotel logeren. Na het feest zijn ze binnen een paar minuten op hun kamer en hoeft niemand meer naar huis te rijden. Bovendien staat u met een halfuur op Schiphol om in het vliegtuig te stappen voor uw huwelijksreis.

Een verzorgde trouwlocatie in Almere?

Trouwen in onze trouwlocatie in Hotel Almere is ideaal voor iedereen die alles voor de bruiloft gemakkelijk wil regelen. Onze trouwlocatie is voorzien van alle benodigde apparatuur op gebied van licht en geluid (of kan dit voor u inhuren) en u kunt uit een van onze uitgebreide ceremonie- en feestarrangementen kiezen. U hoeft zich op deze belangrijke dag nergens zorgen over te maken.

Uw bruiloft plannen, wij helpen u graag!

Uw bruiloft plannen? Er zijn veel verschillende zaken die geregeld moeten worden en er bestaan nogal wat zaken die u niet mag vergeten. Het moet een memorabele dag zijn voor uzelf, uw partner en uw gasten. Ons enthousiaste en ervaren Banquet Sales team staat voor u klaar om een voorstel op maat te maken. Wij nodigen u graag uit om uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek kenbaar te maken.

Neem contact op met onze Banqueting specialisten en laat u overtuigen! Bekijk hier onze brochure.

T: + 31 (0) 36-8000820
E: sales@almere.valk.nl

Direct een offerte aanvragen