Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderlocaties in Almere?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hotel ligt direct langs de A6 in Almere en ons hotel is gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij het hotel . Ten opzichte van andere vergaderlocaties in Almere bieden wij u een gemakkelijk bereikbare ligging en uitstekende faciliteiten aan voor vergaderingen, zakelijke evenementen of congressen.

Bekijk onze zalen!

Een van de beste vergaderlocaties in Almere

Met een vergaderruimte in Almere in ons hotel organiseert u uw vergadering of evenement in één van de beste vergaderlocaties in Almere. Wij beschikken over maar liefst zeventien vergaderzalen die u naar wens kunt indelen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van voldoende daglicht, waardoor u niet de gehele dag in kunstlicht zit. Tijdens warme dagen verkoelen wij de zaal door middel van airconditioning. We bieden gratis wifi aan, voor u en uw gasten, zodat communicatie met andere locaties mogelijk is.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om een succesvolle vergadering of evenement te organiseren. U kunt gebruik maken van HD-beamers om uw presentaties op professionele wijze te weergeven. Ook schrijfwaren en een flip-over-borden zijn aanwezig. Wilt u uw vergadering of evenement tot in de puntjes hebben geregeld? Maak dan gebruik van één van onze vergaderarrangementen. Hierin zijn onder meer onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdrank opgenomen.

Hotel Almere biedt nog meer naast vergaderlocaties in Almere

Naast één van de beste vergaderlocaties in Almere biedt ons hotel meer faciliteiten, wat vergaderen in Almere uiterst succesvol maakt. Voor meerdaagse evenementen gebruikt u onze hotelkamers, die ruim zijn ingedeeld en luxueus zijn ingericht. Daarbij kunnen u en uw gasten gebruik maken van alle hotelfaciliteiten, zoals ons mooie binnenzwembad, de fitnessruimte, wellness (sauna en stoomdouche) en ons stijlvolle restaurant. En 's avonds, voordat u naar de hotelkamer gaat, is het goed toeven met uw gasten of collega's aan onze gezellige hotelbar.

Meer weten over deze uitstekende vergaderlocatie? Vraag geheel vrijblijvend meer info op!