Direct naar de contentDirect naar de footer

Trouwlocaties Lelystad

Bent u op zoek naar trouwlocaties in Lelystad of omgeving? Een goede locatie die dicht bij Lelystad ligt, is ons Hotel Almere. Er zijn natuurlijk meer trouwlocaties in Lelystad, maar Hotel Almere biedt u als één van de weinige trouwlocaties in Lelystad en omgeving een totaalpakket. Ons hotel is namelijk ook een officiële trouwlocatie, waar u de huwelijksvoltrekking kunt laten plaatsvinden. Zo kunt u, in ons hotel, uw trouwzaal nabij Lelystad huren en na de huwelijksvoltrekking een feest geven in één van onze andere zalen.

Mooi ingerichte zalen voor trouwlocaties in Lelystad

Hoe groots u uw bruiloft ook wilt: wij zijn één van de trouwlocaties nabij Lelystad die al uw wensen voor u kunnen verwezenlijken. Daarbij halen we alles uit de kast, zodat u ook daadwerkelijk ontspannen van de mooiste dag van uw leven kunt genieten. De beste trouwlocaties in Lelystad voldoen uiteraard aan een goede bereikbaarheid. Ons hotel ligt direct aan de A6, zodat uw gasten via de A1 de locatie gemakkelijk vinden. U heeft, afhankelijk van hoe groots uw bruiloft wordt, keuze uit diverse zalen, die wij geheel in uw gewenste stijl aankleden. Of u nu een modern ingerichte zaal wilt of een romantische ruimte: wij regelen het voor u. U heeft er geen omkijken meer na en kunt volop genieten van het feest en uw gasten.

Fantastisch eten in een van onze trouwlocaties nabij Lelystad

Uiteraard hoeft u zich op uw bruiloft geen zorgen meer te maken over het eten. Wilt u na de huwelijksvoltrekking in intieme sfeer genieten van een lunch of een diner? Onze koks verzorgen uw maaltijd, die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet. Misschien wilt u juist een zeer uitgebreid buffet voor al uw gasten organiseren? Ook dit is bij ons mogelijk. Tijdens het feest verzorgen wij uiteraard ook alle drankjes en hapjes, zodat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Extra voordelen van onze trouwlocaties Lelystad

Hoe kunt u uw bruiloft goed afsluiten? Met een ontspannen huwelijksnacht in één van onze Suites, natuurlijk. U hoeft na uw bruiloftsfeest de deur niet meer uit, maar gaat direct naar uw suite. Geniet hier van een prachtig en luxe ingerichte Suite van een ontspannen huwelijksnacht. U mag uiteraard ook gebruik maken van ons zwembad, de wellness en de fitnessruimte.

Wilt u een bruiloft in Almere die u helemaal zelf kunt samenstellen? Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden en maak een afspraak om onze trouwlocatie te bekijken.