Direct naar de contentDirect naar de footer

Trouwen bij een van de leukste trouwlocaties in Flevoland!

Er zijn veel prachtige trouwlocaties in Flevoland. Ziet u door de bomen het bos niet meer en vindt u het moeilijk kiezen welke van de vele trouwlocaties in Flevoland het beste bij u past? Overweeg dan een bruiloft bij Hotel Almere. Ons hotel is een fantastische trouwlocatie, waar u alles kunt regelen en een onvergetelijke dag beleeft.

Extra voordelen van onze trouwlocaties in Flevoland

Kiest u, uit alle trouwlocaties in Flevoland, voor ons hotel in Almere? Dan kunnen de ceremonie, de fotoshoot, het diner en het feest allemaal op onze locatie plaatsvinden. In het hotel staat ons ervaren team klaar om het perfecte diner te verzorgen en onze medewerkers kunnen u helpen met het plannen van uw grote dag. Andere trouwlocaties in Flevoland hebben meestal niet zoveel ervaren personeel. Samen met u kijken we naar het programma van de dag, maken we een passende indeling voor de verschillende dagdelen en regelen we zaken als licht en geluid.

Daarnaast heeft een bruiloft in een hotel een groot voordeel: de gasten kunnen op de locatie blijven slapen en zijn na het feest met een paar stappen op hun kamer. Ook parkeren alle gasten tijdens de bruiloft gratis op onze parkeerplaats en kunt u de ochtend na het feest met het hele gezelschap ontbijten.

Bij onze trouwlocaties in Flevoland krijgt u het zoals u wilt

Trouwlocaties in Flevoland zijn er in verschillende soorten en maten. In ons hotel vindt u verschillende zalen die met elkaar verbonden kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor een grote dansvloer óf juist een intiem zaaltje worden gecreëerd. Wij maken alles precies zoals u wilt: van het lichtplan tot het geserveerde menu. Alles kan naar wens worden aangepast.

Onze zalen hebben voldoende daglicht en kunnen 's avonds worden verlicht met sfeervolle verlichting. Voor het feest is de benodigde licht- en geluidsapparatuur aanwezig en kan een DJ of band worden ingehuurd. Maak van uw bruiloft in ons hotel een onvergetelijke dag. Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden voor zaalverhuur in Flevoland en kom onze locatie zelf een keer bekijken!

Wilt u een bruiloft in Almere die u helemaal zelf kunt samenstellen? Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden en maak een afspraak om onze trouwlocatie te bekijken.