Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervol ingerichte Restaurant Novum. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.

Een bezoek aan het restaurant van Hotel Almere is ideaal voor uw diner, een feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk genieten. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om het diner op het terras te nuttigen.

Onze keuken is dagelijks tot 23:00 uur geopend om u de gehele dag van dienst te kunnen zijn.

Speciaal Valentijnsmenu
Het is bijna zo ver! De meest romantische dag van het jaar! Kom samen met uw geliefde romantisch dineren bij Van der Valk Hotel Almere en geniet van een heerlijk Valentijnsmenu. Wees er snel bij, want het menu is alleen geldig op 14, 15 en 16 februari 2020.

Grotere groepen
Wenst u een uitgeserveerd diner voor een grotere groep? Dineren in ons restaurant of een aparte zaal met een groep is uiteraard mogelijk! Voor groepen van 15 t/m 30 personen bieden wij een speciaal menu. U kunt met onze sales afdeling contact opnemen voor meer informatie.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten