Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Voor een culinair uitje nodigen wij u uit om plaats te nemen in ons sfeervol ingerichte Restaurant Novum. Onze chefkok zal u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke seizoensgebonden gerechten.

LET OP: in verband met het Corona virus is deze activiteit, tot nader bericht, niet beschikbaar tot en met 28 april 2020. Onze excuses voor het ongemak.

Een bezoek aan het restaurant van Hotel Almere is ideaal voor uw diner, een feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk genieten. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om het diner op het terras te nuttigen.

Onze keuken is dagelijks tot 23:00 uur geopend om u de gehele dag van dienst te kunnen zijn.

Grotere groepen
Wenst u een uitgeserveerd diner voor een grotere groep? Dineren in ons restaurant of een aparte zaal met een groep is uiteraard mogelijk! Voor groepen van 15 t/m 30 personen bieden wij een speciaal menu. U kunt met onze sales afdeling contact opnemen voor meer informatie.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten