Direct naar de contentDirect naar de footer

To Do in Almere

Almere biedt een scala aan mogelijkheden voor iedere gast om zich te vermaken. Er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Almere biedt een scala aan mogelijkheden voor iedere gast om zich te vermaken. Er is genoeg te beleven voor jong en oud! U kunt er heerlijk winkelen, wandelen, fietsen, zwemmen, skeeleren, mountainbiken, paardrijden, wakeboarden of gewoon genieten van de mooie architectuur. Er is een speelparadijs voor de kinderen, u kunt er paintballen of lekker ontspannen bij Thermen La Mer.

Golfliefhebbers kunnen terecht op de golfbaan in het fraaie Almere Hout en Almere heeft een midgetgolfbaan, een modelracingbaan, een modelvliegterrein, een baan voor boogschieten en centra voor hondensport.

Almere Jungle is een unieke dierentuin met een schitterende botanische tuin die dagbesteding bieden voor meer dan 150 cliënten! Een unieke combinatie van zorg, botanische tuin, dierenopvang en dierenpark in één.

Het Almeerderstrand (het voormalige Muiderstrand) is een groot zandstrand met aanliggende recreatieve grasvelden aan het IJmeer, nabij Almere. Het is gelegen ten westen van de Hollandse Brug op de A6 en maakt deel uit van het Almeerderzand. Op het strand worden diverse festivals en evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse ANWB Kampeer- en Vakantiedagen, de Libelle Zomerweek en Zand een muziekfestival gepresenteerd door de gemeente Almere.

Verder heeft Almere een gevarieerd aanbod aan theaters, musea, expositieruimten en galerieën. Er is een bioscoop aanwezig en er zijn twee theaters in de stad, de grootste is Kunstlinie Almere Flevoland, grenzend aan het stadscentrum en Theater de Roestbak, gevestigd in het gebouw van Corrosia in Almere Haven. In Almere Stad vindt u een Amateurkunstengebouw, genaamd 'de Glasbak'.

In Almere is altijd wat te doen!
Via de website van de VVV vindt u alles over deze bruisende stad.

Bekijk hier de leukste activiteiten