Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsen

In Almere kunt u heerlijk fietsen! Almere heeft vele mooie fietsroutes welke een mooie gelegenheid bieden om de veelzijdigheid van Almere te ontdekken.

Fietsenstalling

Fietsenstalling

Wij hebben voor onze hotelgasten een afgesloten fietsenstalling. De afgesloten fietsenstalling bevindt zich in de parkeergarage. Middels uw hotelkamer sleutel kan u de fietsenstalling 24/7 betreden. De afgesloten fietsenstalling is gratis te gebruiken, echter is het niet mogelijk om vooraf een plek te reserveren. De beschikbaarheid van een plaats in de afgesloten fietsenstalling is geheel op basis van beschikbaarheid. In de fietsenstalling is er een mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

U kunt bij Hotel Almere een fiets huren tegen een aantrekkelijk geprijsd tarief. Een fiets met 7-versnellingen kunt u als hotelgast of Valk Loyal member al huren vanaf € 12,50 per dag (indien u als passant boekt zal dit vanaf € 17,50 per dag zijn). Ook bieden wij de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren vanaf € 25,00 per dag voor onze hotelgasten en Valk Loyal members (indien u als passant boekt zal dit vanaf € 30,00 per dag zijn). Reserveer snel een fiets via de link en ontvang €5 korting op uw fiets!

Voor gasten die niet in het hotel overnachten geldt een extra borg, voor meer informatie verwijzen wij u naar onze receptie.

Reserveer een (elektrische) fiets
Fietsroutes

Fietsroutes

In Almere ligt een volledig, meer dan 200 kilometer lang, routenetwerk voor fietsers. Iedereen kan zelf de route en het aantal kilometers bepalen. Klik hier voor alle actuele fietsroutes in Almere. Het is mogelijk om de fietsroutes te downloaden of te laten uitprinten via de receptie.
Via onze receptie hebben wij ook gratis fietsgidsen beschikbaar met mooie routes!