Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsen

In Almere kunt u heerlijk fietsen! Almere heeft vele mooie fietsroutes welke een mooie gelegenheid bieden om de veelzijdigheid van Almere te ontdekken.

In Almere ligt een volledig, meer dan 200 kilometer lang, routenetwerk voor fietsers. Iedereen kan zelf de route en het aantal kilometers bepalen. De route is in twee richtingen te fietsen van knooppunt tot knooppunt via genummerde borden. Of kies een van de zes mooiste fietsroutes van Almere uit om al het moois te bekijken dat Almere te bieden heeft. Reserveer snel een fiets via de link en ontvang €5 korting op uw fiets!

U kunt bij Hotel Almere een fiets huren tegen een aantrekkelijk geprijsd tarief. Een fiets met 7-versnellingen kunt u als hotelgast of Valk Loyal member al huren vanaf € 12,50 per dag (indien u als passant boekt zal dit vanaf € 17,50 per dag zijn). Ook bieden wij de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren vanaf € 22,50 per dag voor onze hotelgasten en Valk Loyal members (indien u als passant boekt zal dit vanaf € 25,00 per dag zijn).

Voor gasten die niet in het hotel overnachten geldt een extra borg, voor meer informatie verwijzen wij u naar onze receptie.