Direct naar de contentDirect naar de footer

Brunch, buffet en diner

Voor een intiem diner, een sfeervolle brunch of een luxueus uitgebreid buffet bent u bij Hotel Almere aan het juiste adres!

Direct een zaal aanvragen

Een heerlijke Van der Valk brunch!

Door de centrale ligging is Van der Valk Hotel Almere de ideale locatie om uw brunch, buffet of diner te organiseren. Samen met ons ervaren Banquet Sales team gaan wij in een persoonlijk gesprek al uw wensen bespreken. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit staan altijd centraal bij onze brunch, buffet of een diner in het Van der Valk Hotel Almere.

Een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet, het is allemaal mogelijk bij Hotel Almere. Toch liever aan de tafel blijven zitten met het gehele gezelschap? Ga dan voor ons uitgeserveerde diner. Wilt u alvast wat mogelijkheden bekijken? Geen probleem! Bekijk hier alvast enkele mogelijkheden. Uiteraard kan ons enthousiaste keukenteam rekening houden met allergieën en speciale dieetwensen.

Wilt u echt wat speciaals organiseren?

Op een ontspannen manier genieten van een heerlijk diner op een van onze prachtige terrassen? Onze enthousiaste keukenbrigade zal u verrassen met heerlijke gerechten van de BBQ! Naast vleesproducten serveren wij er ook diverse salades bij.
Of wat dacht u van een culinair Walking Dinner? Kleine gerechtjes geserveerd in een informele setting.
Combineer de BBQ Almere of het Walking Dinner met een uitgebreid drankenarrangement en uw hele gezelschap zal er nog lang over praten! Samen maken wij er een geweldig evenement van!

Geïnteresseerd in een heerlijke brunch, buffet, diner, Walking ?Dinner of BBQ?

Neem contact op met onze Banquet Sales specialisten en organiseer uw brunch, buffet, diner of BBQ in Almere.

T: + 31 (0) 36-8000820
E: sales@almere.valk.nl