Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur in Lelystad gezocht? Kijk niet verder!

Bent u op zoek naar zaalverhuur in Lelystad en omstreken, bijvoorbeeld voor een bruiloft, vergadering, presentatie of groot (bedrijfs)feest? Ontdek dan eens de mogelijkheden bij Hotel Almere. Dit hotel ligt op slechts 32 kilometer van Lelystad en biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement!

Zaalverhuur nabij Lelystad met maar liefst zeventien zalen

Als u op zoek bent naar zaalverhuur in Lelystad en omstreken is het belangrijk dat u alle mogelijkheden in overweging neemt. De locatie is immers van erg groot belang en speelt een cruciale rol in het slagen van uw evenement. Zo moet de zaalverhuur nabij Lelystad natuurlijk goed bereikbaar zijn, over voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikken én u een ideale service bieden. Waar u dit allemaal vindt? Bij Hotel Almere, natuurlijk!

Hotel Almere is een modern en luxueus hotel met maar liefst zeventien zalen. Zo kiest u precies de zaal die het beste bij uw wensen past. De zaalverhuur nabij Lelystad beschikt daarnaast over zalen die flexibel zijn in te delen, zodat deze geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen. Er zijn zalen met een dansvloer of creëer de ideale zaal voor een presentatie of vergadering.

Voordelen van onze zaalverhuur in Lelystad

Andere voordelen van deze zaalverhuur nabij Lelystad zijn het feit dat Hotel Almere beschikt over gratis wifi, gratis parkeermogelijkheden én enthousiast personeel. Zij doen er dan ook alles aan om het evenement goed te laten verlopen. En dat is nog niet alles. Ook na het evenement komen u en uw gasten niets te kort. Reserveer bijvoorbeeld hotelkamers, zodat uw gasten meteen hun bed in kunnen duiken of kom nog even langs in het restaurant of de hotelbar voor een hapje en een drankje.

Naast dat Hotel Almere een zaalverhuur locatie nabij Lelystad is, is het hotel ook een prima plek om even te komen ontspannen. De luxe kamers en Suites, het moderne zwembad en de wellness zijn dan ook dé plekken waar u uw evenement in stijl kunt afsluiten. Ontdek snel de mogelijkheden bij Hotel Almere en maak van uw vergadering of feestje een doorslaand succes!