Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding Almere: de perfecte locatie voor een teamuitje!

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een mooie locatie voor een teamuitje? Kies dan voor teambuilding in Almere bij Hotel Almere in de stad. Teambuilding hoeft niet te bestaan uit gezamenlijk door de modder tijgeren: de collegiale band versterken kan op veel verschillende manieren. Wilt u binnenkort een dagje uit met uw collega's om te werken aan teambuilding in Lelystad of Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons hotel kunt u een leuk dagje uit organiseren en onderlinge relaties binnen uw team versterken.

Een volledig verzorgd teambuilding uitje in Almere

Kiest u ons hotel als locatie voor uw teambuilding in Almere? Dan kunnen wij het programma voor u verzorgen. Begin bijvoorbeeld met een uitgebreid gezamenlijk ontbijt en ga vervolgens aan de slag met een workshop of cursus. Bij mooi weer kunnen activiteiten buiten plaatsvinden. Bij slecht weer wordt binnen genoeg ruimte gecreëerd. Ga bijvoorbeeld creatief aan de slag en laat iedereen vervolgens persoonlijk vertellen over hun creaties. Ook samenwerken en het oplossen van raadsels en vraagstukken kan een goede oefening zijn voor het versterken van banden in het team.

Gedurende de dag wordt iedereen voorzien van eten en drinken. Aan het einde van de avond kunnen uw medewerkers in het hotel dineren en borrelen. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden en kies voor een dag vol teambuilding in Almere die perfect past bij uw bedrijf en uw medewerkers.

Geslaagd teambuilding uitje in Almere

Het personeel van ons hotel is van alle markten thuis en maakt van uw teambuilding in Almere een geslaagd dagje uit. Of u nu creatieve workshops wilt volgen, een middag gaat salsadansen of breinbrekers probeert te kraken: ons hotel is de ideale locatie. Onze medewerkers staan de hele dag voor u klaar en kunnen helpen bij het inrichten van ruimtes voor activiteiten en het flexibel indelen van de zalen. Ook is er in ons hotel gratis wifi aanwezig en kunnen uw medewerkers de hele dag gratis parkeren. Informeer bij onze medewerkers over de mogelijkheden voor teambuilding in Almere en boek een van onze ruimtes voor uw dagje uit.