Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestzaal in Almere huren? Bekijk de mogelijkheden!

Hotel Almere beschikt over diverse zalen die u kunt afhuren voor verschillende gelegenheden. Wilt u binnenkort een feestlocatie in Almere afhuren? Dan bent u bij ons hotel aan het juiste adres. Onze feestzaal in Almere is ideaal voor een jubileum, verjaardag, promotie of bruiloft. Vier bijzondere momenten met uw geliefden en kom samen in onze prachtige evenementenlocatie. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor veel mensen of een klein feestje wilt geven in Almere: Hotel Almere helpt u met het organiseren van een fantastisch feest. Een partytent is het niet, maar wij garanderen alsnog een geweldige locatie voor uw feest.

Neem een kijkje bij een van onze mooie zalen!

Onze feestzalen in Almere zijn van alle gemakken voorzien

Huurt u een feestzaal in Almere? Dan kunnen uw gasten gratis parkeren bij het hotel. Al onze zalen beschikken over daglicht en zijn flexibel in te delen. U kunt uw feest in Almere dus precies inrichten zoals u dat graag wilt.

Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en laat u adviseren over versiering, indeling en eventuele extra faciliteiten. Zo kunt u bij de verhuur in Almere voor onze uitgebreide catering F&B kiezen én onze licht- en geluidsinstallaties gebruiken. Wilt u met uw gezelschap tijdens het feest helemaal losgaan op de dansvloer? Wij zorgen dat er genoeg ruimte is voor iedereen!

Huurt u binnenkort een feestzaal in Almere?

Wij helpen u graag met het organiseren van een fantastisch feest. Organiseert u bijvoorbeeld een surprise party voor een geliefde of heeft u zelf iets te vieren? Onze medewerkers hebben talloze feesten georganiseerd en meegemaakt, ze weten dus precies waar u op moet letten.

Het fijne aan onze party zaalverhuur in Almere is dat u onze zalen helemaal zelf kunt indelen. Een aantal van onze zalen zijn met elkaar te combineren en bieden daardoor ruimte voor een groot feest. Het mooiste aan een feest in een hotel? De gasten kunnen blijven slapen en niemand hoeft 's avonds nog naar huis te rijden.

Meer weten? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en huur onze feestzaal in Hotel Almere.