Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze catering in Almere (op locatie)

Geeft u binnenkort een feest of wilt u stilstaan bij een bijzondere gebeurtenis? Dan is onze catering in Almere precies wat u nodig heeft. Naast particuliere feesten en partijen verzorgen wij ook business catering in Almere. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor een uitgebreide lunch of buffet voor uw bedrijfsfeest in het hotel.

Bekijk onze zalen!

Eindeloze mogelijkheden met onze catering in Almere

Met onze catering in Almere zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze cateringmedewerkers hebben veel ervaring met het organiseren van een buffet of brunch in Almere voor grote groepen mensen. Eten voor een bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsfeest: u vult het helemaal naar wens in. De meeste mensen kiezen voor een buffet in Almere. Hierbij kunt u ook kiezen uit verschillende thema's en kunnen wij rekening houden met dieetwensen. Wilt u liever een formeler etentje? Kies dan voor een diner met verschillende gangen. Bespreek uw wensen met onze medewerkers: zij verzinnen graag originele gerechten en denken mee over de indeling en aankleding.

Alles in één keer geregeld met onze catering in Almere!

Het handige aan onze catering in Almere is dat we alles voor u kunnen regelen. U kunt een uitgebreid diner in Almere laten verzorgen in een van onze zalen of kiezen voor een lunch in de vergaderruimte tijdens een meeting. Bij Hotel Almere regelt u alles in één keer: een mooie locatie, een geschikte ruimte voor een feest en het heerlijke eten van onze catering in Almere. Bovendien kunnen uw gasten een kamer boeken in het hotel en hoeft niemand na het feest weer naar huis te rijden.

Wilt u meer weten? Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden. Kom een keer langs, bekijk onze zalen en proef de heerlijke gerechten van onze catering in Almere!