Direct naar de contentDirect naar de footer

Bedrijfsuitje in Almere

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren, maar u weet niet precies waar en hoe? Ons hotel in Almere is de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsuitje. Welk soort bedrijfsuitje in Almere u ook maar wilt organiseren: wij zijn in ons hotel veel gewend. We organiseren een teamuitje in Almere in vergaderstijl, maar kunnen ook een spetterende feestavond verzorgen. Boek voor uw bedrijfsuitje in Almere daarom één of meerdere zalen in Hotel Almere.

Bedrijfsuitje Almere in een prachtige ambiance

Hotel Almere heeft maar liefst zeventien zalen ter beschikking die u kunt huren voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of congressen. Afhankelijk van het aantal personen voor uw bedrijfsuitje hebben wij altijd wel een geschikte zaal voor u ter beschikking. Onze zalen zijn voorzien van voldoende daglicht, flexibel in te delen en in het bezit van gratis wifi.

Daarbij kunnen we alles regelen wat u maar wenst. Vergaderfaciliteiten? Die hebben wij in huis. Wilt u een feestelijk aangeklede zaal? Daar draaien de medewerkers van Hotel Almere hun hand niet voor om. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Tevens ligt ons hotel op een prima en goed bereikbare locatie direct aan de A6. Zo kunnen uw medewerkers het bedrijfsuitje in Almere gemakkelijk bereiken en gratis op ons parkeerterrein parkeren.

Bedrijfsuitje in Almere met extra voordelen

U en uw medewerkers willen tijdens een bedrijfsuitje in Almere ook goed worden verzorgd. Wij kunnen voor u, tijdens uw personeelsuitje Almere, uw ontbijt, lunch of diner verzorgen. Dit kan op de wijze zoals u dat wenst. Wilt u een intiem diner óf past een uitgebreide brunch misschien beter bij uw bedrijfsuitje? De gerechten worden door ons team van koks klaargemaakt en u kunt zelf kiezen of u de gerechten à la carte wilt uitserveren of via een buffet. Een ding is zeker: u komt tijdens uw bedrijfsuitje Almere niets te kort.

Bedrijfsuitje Almere met overnachting

Wilt u een meerdaags bedrijfsuitje organiseren? Dan kunt u, naast een zaal in Hotel Almere, ook hotelkamers boeken. U heeft de keuze uit diverse soorten hotelkamers, die ruim zijn ingedeeld en luxe zijn ingericht. U kunt kiezen uit een standaardkamer, een luxe kamer of één van de luxe Suites. Uiteraard mag u dan ook gebruik maken van alle faciliteiten die ons hotel biedt, zoals het zwembad, de fitness of de wellness.