Direct naar de contentDirect naar de footer
Eerste beelden van de kamers de nieuwe etage

Wij zijn een nieuwe (kamer) etage aan het bouwen

Om nog meer gasten te verblijden zijn wij begonnen met het plaatsen van een extra verdieping! Uiteraard duurt het nog even voordat het project klaar is. Wij zullen de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk plannen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Hieronder ziet u wat wij gaan verbouwen en de antwoorden op veel gestelde vragen.

Belangrijke mededeling

Op dit moment staat er een steiger op de balkons van onze vierde verdieping. Houdt u er dus rekening mee als u een familiekamer, wellness suite of topsuite reserveert dat uw balkondeur minder makkelijk open gaat en dat er een steiger op het balkon staat. Deze steiger zal tot het einde van de werkzaamheden blijven staan. Indien u meer informatie hierover wenst, neem dan contact op met onze receptie.

Bouwwerkzaamheden

Bouwwerkzaamheden

  • Start project: 1 februari 2021
  • Einde project ruwbouw (geschat): 31 december 2021

U leest het goed, een extra kamer etage op Hotel Almere! Nog meer kamers betekent dat wij nog meer gasten een heerlijk nachtje weg kunnen aanbieden. Uiteraard gaat het team hard werken om de extra etage zo snel als mogelijk te realiseren. Dit betekent wel dat sommige bouwwerkzaamheden geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Waar wij uiteraard ons uiterste best doen om de overlast te beperken en zoveel mogelijk overdag zullen werken, kunnen wij geluidsoverlast niet geheel voorkomen op bepaalde momenten. Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak en wij vertrouwen op uw begrip in deze.

Model slaapkamer

Model slaapkamer

Om een goede sfeer impressie te krijgen van de nieuwe kamers, hebben wij in de afgelopen tijd hard gewerkt aan een model slaapkamer. Tot de kamers op de nieuwe etage af zijn blijven wij nog nadenken over hoe wij de kamers willen, het is dus niet uitgesloten dat de kamers er toch nog heel anders uit gaan zien.

Model badkamer

Model badkamer

Wij presenteren u... Een sfeer impressie van onze model badkamer! Wij zijn zeer trots op het resultaat! Wist u de deze kamer nu ook gewoon verhuurd wordt? U kan hem als voorkeur opgeven, wij kunnen u alleen niet garanderen dat niemand u voor geweest is.

Veelgestelde vragen

Welke dagen zijn ze aan het bouwen en binnen welke tijden?
De werkdagen en tijden kunnen verschillen. In principe zullen de werkzaamheden hoofdzakelijk overdag plaatsvinden. Het kan helaas dan ook wel voorkomen dat er al vroeg in de ochtend gestart wordt op bepaalde dagen. Uiteraard worden niet elke dag (grote) werkzaamheden gedaan. Er zullen ook meerdere dagen zijn waarop de bouw stil ligt of dat de bouwwerkzaamheden geen overlast veroorzaken.
Mocht u bijvoorbeeld echt nachtdiensten hebben en daarom in de ochtend/overdag willen slapen, neem dan alstublieft contact op met de receptie zodat zij een kamer kunnen toewijzen die zo ver als mogelijk van de werkzaamheden vandaan is. Helaas kunnen wij ook dan niet garanderen dat u geen overlast ervaart maar wij doen onze uiterste best. Samen zullen wij tot een oplossing komen.

Zijn de balkons op de vierde etage te gebruiken?
Als u een standaardkamer heeft geboekt, dan zal u geen hinder op uw balkon ondervinden. De balkons zijn volledig toegankelijk. Uiteraard kan het zijn dat u wel wat geluidshinder ondervindt van de bouwwerkzaamheden.
Aan de zijde van de familiekamers, wellness suite en Topsuite zullen er wel steigers komen. De balkons zijn beperkt toegankelijk en mogelijk zult u hinder ervaren door de werkzaamheden. De balkondeur gaat niet helemaal open en daarom is het lastig om het balkon te betreden.

Zijn het zwembad, fitness en de wellness wel open tijdens de bouwwerkzaamheden?
De bouwwerkzaamheden hebben geen impact op de faciliteiten. In principe blijven de faciliteiten gewoon geopend tijdens de bouwwerkzaamheden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen omtrent COVID-19. De actuele Corona maatregelen ziet u hier.

Worden de tarieven aangepast i.v.m. eventuele overlast?
De tarieven zijn/blijven zoals altijd scherp geprijsd. Zo heeft u via onze eigen website altijd de laagste prijsgarantie, een gratis welkomstdrankje en spaart u voor mooie kortingen.

Wordt mijn uitzicht beperkt?
Er zal gedurende de bouwwerkzaamheden een bouwkeet op de parkeerplaats staan voor de harde werkers. Verder kan het een keer voorkomen dat er gewerkt moet worden met een kraan en bestaat er een kans dat u deze ziet. Er zullen geen doeken of netten voor de ramen worden gehangen. Dus u kunt nog steeds heerlijk naar buiten kijken.

Wat wordt er precies gebouwd?
Wij bouwen een extra etage op ons kamergebouw. In de nieuwe kamers zit u straks dus nog hoger en heeft u een nog mooier uitzicht over de stad Almere. Door de aanwinst van nieuwe kamers kunnen wij nog meer kamers verhuren en verkopen wij dus minder vaak een 'nee'! Wanneer mogen wij u verwelkomen? Bekijk hier de leukste arrangementen.

Tot wanneer duren de bouwwerkzaamheden?
Helaas weten wij nog niet tot wanneer de bouwwerkzaamheden precies gaan duren. Volgens de planning zou de ruwbouw van de vijfde verdieping rond eind 2021 klaar zijn. Wij hopen de nieuwe verdieping vanaf het voorjaar van 2022 in gebruik te kunnen nemen.

Kan ik mijn auto nog wel parkeren op jullie parkeerplaats?
De mensen van de bouw zullen vooral de achterzijde van de parkeerplaats gebruiken. Wij hebben nog heel veel parkeerplekken over waar u gebruik van kan maken. Wist u dat wij ook een parkeergarage hebben waar u gratis in kan parkeren? De ingang van de parkeergarage staat aangegeven op de verwijsboorden op de parkeerplaats.