Direct naar de contentDirect naar de footer

ANNULERING VAN HOTELACCOMMODATIE

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?

U kunt alle type reserveringen, m.u.v. non-refundable boekingen of aangepaste voorwaarden (zal dan vermeld worden), kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst. Uitzonderingen kunnen voorkomen zoals bijvoorbeeld bij onze Suites (kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur voor aankomst).

Welk tijdstip wordt er bedoeld met '12 uur op de dag van aankomst'?

U kunt kosteloos (voor de boekingen waarvoor van toepassing) tot 12:00 uur (12 pm) op de dag van aankomst u reservering annuleren.

Wat is een non-refundable reservering?

Dit is een reservering welke u direct tijdens het boeken online dient af te rekenen en welke vervolgens niet meer geannuleerd dan wel gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor het non-refundable tarief?

Omdat u afstand doet van flexibel annuleren en de reservering direct online betaalt geven wij u een korting. Het non-refundable tarief is hiermee altijd het meest voordelige tarief beschikbaar inclusief ontbijt.

Groeps- en zaalreserveringen:

Voor annuleringen omtrent groeps- en zaalreserveringen hanteren wij de voorwaarden zoals in de bevestiging vermeld. Dit zijn aangepaste voorwaarden en kunnen afwijken van wat er op de website vermeld staat. Deze bevestiging zal na het maken van de boeking door het hotel gestuurd worden.
Wij willen u erop wijzen dat alle reserveringen vanaf 10 kamers een groepsreservering zijn en dat hiervoor de groepsvoorwaarden gelden (en deze kunnen dus afwijken van de normale voorwaarden die op de website vermeld worden).