Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk To Go Almere

Ondanks dat ons restaurant momenteel is gesloten voor gasten zonder hotelovernachting, kunt u thuis genieten van onze heerlijke gerechten!

Afhalen is mogelijk tussen 11:00 en 22:00 uur. U kunt de heerlijkste lunch en diner gerechten afhalen. Bestellen kan via onze digitale assistent Anna-bel. Voor vragen kan U terecht bij onze receptionisten via +31 36-8000800.

De familie van ... ook thuis genieten van echte Valk kwaliteit!

De heerlijkste Valk gerechten thuis

Dit menu is voor gasten zonder hotelovernachting.

Direct Valk to go bestellen Direct Home Kitchen bestellen
Valk to go

Valk to go

Verwen jezelf en je familie met een heerlijk Valk diner bij u thuis! Bestel via onze digitale assistent Anna-bel de gerechten en bepaal zelf wanneer u de bestelling komt ophalen!

Bestel uw Valk to go
Valk Home Kitchen

Valk Home Kitchen

Wilt u de show stelen en iedereen verrassen met "uw" kookkunsten? Dat kan nu heel makkelijk! Onze enthousiaste keukenbrigade bereidt het gehele gerecht voor u voor! U dient het alleen nog maar op te warmen (uiteraard krijgt u hiervoor instructies) en mooi op het bord te presenteren. Natuurlijk vertelt u dit niet aan de anderen...

Bestel nu home kitchen
Werkwijze bestellen

Werkwijze bestellen

Bestellen kan alleen via onze digitale bedieningsmedewerker: Anna-bel. De gerechten zijn af te halen tussen 11:00 uur en 22:00 uur bij de welkomstbalie van Hotel Almere. Bij uw bestelling vragen wij u om eventuele voedingsrestricties en speciale wensen door te geven.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze receptie of via mail zijn wij natuurlijk ook te bereiken!

Plaats uw bestelling
Werkwijze afhalen

Werkwijze afhalen

Bestel gemakkelijk en snel en kom de bestelling afhalen!

1. Parkeren is mogelijk op ons parkeerterrein.
2. Haal uw maaltijd op in het hotel en meld u zich bij de receptie.
3. Bij binnenkomst houdt u zich dan aan de RIVM richtlijnen.
4. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!

Routebeschrijving

Valk Almere nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Almere? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Nieuwsbrief