Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek nu uw Kerstarrangement

Tot nu toe is 2020 een bijzonder jaar voor iedereen. Maar laten wij het zoals vanouds op een feestelijke en zorgeloze wijze afsluiten. U kan weer reserveren voor de Kerst bij Van der Valk Hotel Almere!

Momenteel is het alleen mogelijk om te reserveren voor het Kerst arrangement! Het is dus niet mogelijk om een reservering te maken zonder een hotelovernachting/-arrangement.

Wij verwelkomen u om 16.30 uur (eindigt om 19.30 uur) of om 20.00 uur in ons restaurant op 25 of 26 december (LET OP dat u voor de juiste datum en het juiste tijdstip reserveert). Hier kunt u genieten van een uitgeserveerd 4 gangen Kerstmenu. Voor de kinderen wordt er standaard een kindermenu uitgeserveerd. U verblijft in een van onze comfortabele hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een luxe Kerstontbijt in buffetvorm.

Uiteraard zullen wij gedurende de Kerst ons houden aan de op dat moment geldende overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus. Om de actuele maatregelen te bekijken verwijzen wij u graag naar onze speciale coronapagina. Deze pagina worden regelmatig geactualiseerd. Aangezien wij niet in de toekomst kunnen kijken, kan het zijn dat er wijzigingen worden doorgevoerd aan de hand van eventuele nieuw genomen maatregelen.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in het Van der Valk Hotel Almere.

Bekijk de arrangementen