Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotelgasten lunch & diner

Alleen voor gasten die een kamer geboekt hebben! Gasten die niet blijven overnachten kunnen op dit moment geen tafel boeken naar aanleiding van de Corona maatregelen.

RESERVEREN KAN NIET ONLINE, GRAAG ONZE RECEPTIE HIERVOOR CONTACTEN VIA 036-8000800 OF INFO@ALMERE.VALK.NL

Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend om u de gehele dag van dienst te kunnen zijn. Inloop is mogelijk tot uiterlijk 21.00 uur. *
* Tijdens de feestdagen zijn er aparte activiteiten. Indien u op 25-12-2020 of 26-12-2020 bij ons overnacht en wenst te dineren, dan is dat alleen mogelijk in combinatie met het Kerstarrangement.

De lunch en het diner voor hotelgasten zal in één van de restauratieve ruimtes (restaurant/bar/lobby of een zaal) plaatsvinden.

BELANGRIJK:

Gedurende uw aanwezigheid in het hotel, de zalen, het restaurant of op het terras dient u zich aan diverse richtlijnen te houden. Om verrassingen ter plaatse te voorkomen adviseren wij u dringend omdeze richtlijnenvooraf aan uw bezoek goed te bestuderen.

U mag op dit moment volgens de maatregelen alleen voor maximaal 4 personen reserveren (tenzij uit 1 huishouden). Tevens mogen wij ook geen tafels naast/bij elkaar plaatsen indien u met meer gasten zou wensen te komen.

Helaas kunnen wij gedurende deze periode niet altijd aan uw voorkeur voldoen. Wij hopen op uw begrip in deze.

Om al onze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen is het helaas niet mogelijk om apart (per persoon) of in gedeeltes te betalen. Per reservering/tafel verzoeken wij u één betaling voor het gehele gezelschap te doen.