Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstlunch

Tafel aanvragen

Onbezorgd maar volledig verzorgt samenkomen met vrienden en familie tijdens de Kerstlunch van Hotel Almere. Een heerlijke 3-gangen Kerstmenu om er een onvergetelijke Kerst van te maken

Beide kerstdagen wordt uw ontvangen vanaf 12:30 uur met een glas bubbels in ons restaurant op de begane grond. Tijdens de Kerstlunch serveert ons enthousiaste keuken- en bedieningsteam een smakelijk 3-gangen keuze Kerstmenu. Voor de kinderen is er ook een speciaal 3-gangen kindermenu samengesteld. De kosten van de dranken welke tijdens de Kerstlunch worden genuttigd kunt u op de dag zelf betalen.

Deze feestelijke Kerstlunch eindigt om 14:30 uur.

Tijdens de Kerstactiviteiten hanteren wij uiteraard de Corona maatregelen welke op dat moment gelden. Deze kunnen na reserveren nog wijzigen, dus controleer vooraf onze Coronapagina om exact te weten welke maatregelen er gelden. Houdt u er bijvoorbeeld rekening mee dat als op dat moment het coronatoegangsbewijs nog verplicht is, iedereen van uw gezelschap deze dient te tonen bij aankomst. Wij vertrouwen op ieder zijn verantwoordelijkheid en medewerking aan een gezellig maar ook veilige Kerstactiviteit.

Tarieven & voorwaarden
Volwassenen: € 52,50
Kinderen 4 t/m12 jaar: € 24,50*
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis**
*Voor kinderen van 4-12 jaar wordt een kindermenu uitgeserveerd. Indien uw kind van het volwassenen menu wenst te eten zal het volwassenen tarief gelden.
**Voor kinderen tot en met 3 jaar reserveren wij standaard een kinderstoel.

Voor deze Kerstactiviteit vragen wij een volledige aanbetaling. De reservering is pas definitief zodra deze is voldaan (als er niet binnen 48 uur betaald is zullen wij de boeking annuleren). Tot uiterlijk 1 week voor aankomst kunt u de reservering kosteloos wijzigen/annuleren, dit dient u per mail door te geven en hierna zullen wij de (mogelijke) retourbetaling verwerken.
De kosten van de dranken welke tijdens de Kerstlunch worden genuttigd kunt u op de dag zelf betalen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten