Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Om 11.00 uur verwelkomen wij u met een glas bubbels, waarna u kunt genieten van een uitgebreid en luxe brunchbuffet met Live Cooking.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet aanwezig en ter afsluiting presenteren wij een luxueus dessertbuffet. Tijdens de Kerstbrunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk, diverse vruchtensappen en smoothies.

Deze feestelijke Kerstbrunch eindigd om 14:00 uur.

Tijdens de Kerstactiviteiten hanteren wij uiteraard de Corona maatregelen welke op dat moment gelden. Deze kunnen na reserveren nog wijzigen, dus controleer vooraf onze Coronapagina om exact te weten welke maatregelen er gelden. Houdt u er bijvoorbeeld rekening mee dat als op dat moment het coronatoegangsbewijs nog verplicht is, iedereen van uw gezelschap deze dient te tonen bij aankomst. Wij vertrouwen op ieder zijn verantwoordelijkheid en medewerking aan een gezellig maar ook veilige Kerstactiviteit.

Tarieven
Volwassenen: € 47,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 22,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis*
*Voor kinderen tot en met 3 jaar, reserveren wij standaard een kinderstoel.

Voor deze Kerstactiviteit vragen wij een volledige aanbetaling. De reservering is pas definitief zodra deze volledig is voldaan (als er niet binnen 48 uur betaald is zullen wij de boeking annuleren). Tot uiterlijk 1 week voor aankomst kunt u de reservering nog kosteloos wijzigen/annuleren, dit dient u per mail aan onze receptie door te geven en hierna zullen wij de (mogelijke) retourbetaling verwerken. Eventuele extra kosten buiten het arrangement om kunt u op de dag zelf betalen.