Direct naar de contentDirect naar de footer

Floriade Expo 2022

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere. De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers het thema ‘Growing Green Cities’ tot leven. Laat je op de Expo verrassen door allerlei groene innovaties waarmee steden leuker, leefbaarder en duurzamer gemaakt kunnen worden.

De wereldtentoonstelling zal plaatsvinden van 14 april t/m 9 oktober 2022 en is elke dag geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens deze periode bieden wij een speciaal samengesteld Floriade arrangement aan om naast de avontuurlijke ontdekking van de Floriade ook heerlijk te kunnen ontspannen in Van der Valk Hotel Almere. Klik hier om het arrangement te reserveren. Ook is het mogelijk om bij onze receptie een los toegangskaartje te kopen.

Bereikbaarheid vanuit het hotel:
Floriade is vanaf ons hotel op verschillende manieren te bereiken. De fietsroute naar de ingang van het Floriade terrein is ongeveer 6 km, voor de sportieveling is het ook mogelijk om de route te lopen. Het openbaar vervoer behoort ook tot de mogelijkheden, op 650 meter lopen ligt bushalte Veluwsekant, vanaf deze bushalte gaan er rechtstreekse bussen naar busstation 't Oor. Vanaf daar dient u wel nog 1,5 km te lopen naar de ingang van het Floriade terrein. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een speciaal tarief via de receptie een taxi te bestellen die u bij de ingang kan afzetten.
U kunt ook met de auto echter dient u dan uw auto bij de Floriade Parking te zetten. Vanuit hier gaat een shuttle bus. Deze parkeertickets dient u vooraf via de Floriade te kopen.

Voor meer informatie raden wij u aan om de website van Floriade te raadplegen. Klik hier om naar de website te gaan.