Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Betaling vereist

Geniet van een feestelijk uitgeserveerd 5-gangen kerstdiner in ons sfeervolle restaurant op 25 of 26 december!

LET OP: OP DIT MOMENT IS HET KERSTMENU VOOR BEIDE KERSTDAGEN VOLGEBOEKT (houdt de website in de gaten mochten er weer plaatsen vrijkomen).

Zelf úren in de keuken of toch ontspannen met elkaar uiteten gaan? Laat u tijdens de feestdagen in de watten leggen en geniet met al uw geliefden, familie en/of vrienden van een heerlijk uitgeserveerd kerstdiner.

Dit feestelijke 5-gangen kerstmenu wordt door onze keukenbrigade samengesteld en bestaat uit een aantal heerlijke gerechten. Voor de kinderen serveren wij een uitgeserveerd 3 gangen kindermenu.De kosten van de dranken welke tijdens het kerstdiner worden genuttigd kunt u op de dag zelf betalen.

Wij organiseren het uitgeserveerd kerstdiner op beide kerstdagen en ontvangen u graag met een glas bubbels in ons restaurant op de begane grond.

Na het diner niet meer naar huis hoeven rijden? Bekijk hier ons kerstarrangement mét overnachting.

Tarieven & voorwaarden
Volwassenen: € 80,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 37,50*
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis**
*Voor kinderen van 4-12 jaar wordt een kindermenu uitgeserveerd. Indien uw kind van het volwassenen menu wenst te eten zal het volwassenen tarief gelden.
**Voor kinderen tot en met 3 jaar reserveren wij standaard een kinderstoel.

Voor deze kerstactiviteit vragen wij een volledige aanbetaling. Tot uiterlijk 1 week voor aankomst kunt u de reservering nog kosteloos wijzigen/annuleren, dit dient u per mail aan onze receptie door te geven en hierna zullen wij de (mogelijke) retourbetaling verwerken.
De kosten van de dranken welke tijdens het diner worden genuttigd kunt u op de dag zelf betalen.