Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur in Almere voor verschillende gelegenheden

Mooie locatie in het midden van het land waar u een zaal kunt huren? Neem dan Hotel Almere mee in uw overwegingen! Bij dit hotel kunt u zalen huren voor verschillende doeleinden. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeestje? Ook dan is de zaalverhuur in Hotel Almere geschikt: kom samen in onze zaal in Almere voor een inspirerende bijeenkomst en maak een mooi programma voor de dag!

Bekijk de feestelijke zalen

Uitgebreide zaalverhuur in Almere

Ons hotel heeft verschillende zalen die u kunt huren. Er is voor elke gelegenheid een geschikte zaal. Overweegt u zaalverhuur in Almere? Dan is Hotel Almere een goede optie. Onze zalen zijn flexibel in te delen en een aantal zalen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor heeft u in Almere een zaal die perfect past bij uw behoeften. Bij het hotel kunnen uw genodigden gratis parkeren en tevens gebruikmaken van onze gratis wifi. Heeft u interesse in een van onze zalen in Almere? Neem dan contact op met onze banquet sales medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Onze zaalverhuur in Almere ideaal voor bruiloften en partijen

Onze zaalverhuur in Almere is niet alleen geschikt voor vergaderingen en bedrijfsuitjes: ze zijn ook uitstekend voor bruiloften en feestjes. Organiseert u binnenkort een bruiloft of (verjaardag)feest? Dan kunnen wij u helpen! Bij de zaalverhuur in Almere kunt u o.a. kiezen voor een uitgebreid buffet en feestelijke receptie. Een aantal van onze zalen kunnen worden omgebouwd tot feestelijke setting met een podium en bieden genoeg ruimte om te dansen. Ook beschikken wij over alle benodigde apparatuur en kunnen wij u helpen met het programma. Uw gasten kunnen een kamer boeken in het hotel, zodat ze na het feest niet meer naar huis hoeven te rijden.

Bekijk de bruiloft zalen