Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Soepen

Soepen

  • Uiensoep

    6,50

    met een kaas crouton

  • Tomatensoep

    6,50

    met gehaktballetjes, croutons en basilicumroom

  • Gele curry soep *

    6,50

    met koriander
    Vegetarisch

    met gamba en koriander: € 8,50

    * Vegetarier
  • Aardappel prei soep *

    6,50

    met croutons
    Vegetarisch

    met paling en croutons: € 9,50

    * Vegetarier
Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Caesar salade

    15,50

    met krokante kip, spek, ei, Parmezaanse kaas en croutons

    Voorgerecht 10,50
  • Gebakken geitenkaas *

    15,50

    met uien compote

    * Vegetarier
    Voorgerecht 10,50
  • Salade met gebakken ossenhaaspuntjes

    17,50

    met wokgroenten en sesam-sojasaus

    Voorgerecht 11,50
Vegetarisch / Curry's

Vegetarisch / Curry's

Diverse luxe gerechten
  • Ravioli *

    17,50

    met rode biet, mascarpone, rucola en tomaat

    * Vegetarier
  • Bonenburger *

    17,50

    met brioche, Cheddar, ei, salsa verde en zoete aardappel

    * Vegetarier
  • CURRY GERECHT *

    16,50

    met pandan rijst gebakken groenten met cashewnoten in rode curry

    * Vegetarier
  • CURRY GERECHT

    18,50

    met pandan rijst gebakken gamba’s in rode curry

  • CURRY GERECHT

    17,50

    met pandan rijst gebakken kippendijfilet in rode curry

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Stokbrood *

    4,50

    Geserveerd met kruidenboter

    * Vegetarier
  • Breekbrood *

    5,50

    Geserveerd met kruidenboter, aioli en tapenade

    * Vegetarier
  • Dungesneden Iberico ham

    12,50

    geserveerd met meloen

  • Hollandse garnalen cocktail

    13,50

    geserveerd met cocktailsaus

  • Luxe vistrio

    14,50

    bestaande uit: gerookte zalm, cocktail van Hollandse garnalen en makreel, geserveerd met basilicummayonaise

    Junior 10,50
  • Rundercarpaccio

    10,50

    met pesto, rucola, pijnboompitten, rode ui en Parmezaanse kaas

  • Paling

    13,50

    met biet, dragon en croutons

  • Portobello *

    12,50

    met paprika en Saint Agur

    * Vegetarier
  • Eendenborst

    12,50

    met bulgur, wortel en Ras el hanout

  • Steak tartaar

    12,50

    met tartaarsaus, ei, ui, augurk en brioche

  • Coquilles

    14,50

    met Iberico, burrata en kropsla

  • Herfstsalade *

    11,50

    met kropsla, pompoen, knolselderij, hazelnoot en paddestoel

    * Vegetarier
Grillgerechten

Grillgerechten

Al onze grillgerechten worden tussen 11:00 - 23:00 geserveerd.
  • Mixed grill

    22,50

    bestaande uit: ossenhaas, klein broodje hamburger en kipsaté, geserveerd met aioli en BBQ-saus

  • Gegrilde rundertournedos

    24,50

    geserveerd met gepofte aardappel, crème fraîche en saus naar keuze

  • Gegrilde runderribeye

    29,50

    geserveerd met gepofte aardappel en crème fraîche, met saus naar keuze

  • Runderhamburger

    17,50

    geserveerd op een bol met Cheddar, spek, gefrituurde uienring en jalapeño mayonaise

  • Gegrilde kippendijsaté

    17,50

    geserveerd met petjel, satésaus en kroepoek

Tussen 12.00 en 17.00 uur worden de grillgerechten geserveerd met frites.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateaubriand voor 2 personen

    51,00

    geserveerd met boerenfriet en een saus naar keuze

    25,50 p.p.

    (Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd indien u geen voorgerecht nuttigt)

  • Tournedos du Chef

    24,50

    met een saus naar keuze

    Junior 20,50
  • Varkenshaas du Chef

    18,50

    met een saus naar keuze

  • Varkenshaas medaillons

    19,50

    ingerold in spek, geserveerd met gebakken champignons en champignonroomsaus

  • Tournedos

    28,50

    geserveerd met eendenlever en port jus

    Junior 24,50
  • Spies van runderbavette

    22,50

    met gepofte groentes en Stroganoffsaus

  • Spareribs

    19,50

    in zoet pittige marinade, geserveerd met aioli, BBQ-saus, maiskolf en aardappelsalade

    Junior 17,50
  • Schnitzel

    17,50

    met een saus naar keuze

    Junior 15,50
  • Schnitzel

    18,50

    met gebakken champignons en ui, gegratineerd met Old Amsterdam

    Junior 16,50
  • Eendenborst

    21,50

    met rode biet en port jus

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentengarnituur en op verzoek een frisse salade

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalmfilet

    21,50

    met paprika, spinazie en bladerdeeg

  • Kabeljauw

    22,50

    met gnocchi, tomaat, Hollandse garnalen en kreeftenjus

  • Gebakken sliptong (3 stuks)

    21,50

    met mosterd mayonaise en boerenfriet

    Junior 17,50
  • Zeetong naturel gebakken

    34,50

    geserveerd met saus naar keuze of à La Meunière gebakken met citroen, kappertjes, peterselie en eigen jus

    (Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd indien u geen voorgerecht nuttigt)

  • Scholfilet

    18,50

    met paella risotto en Parmezaanse kaas

    Junior 14,50
  • Snoekbaars

    24,50

    met tomaat, hazelnoot en knolselderij

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentengarnituur en op verzoek een frisse salade

Sauzen

Sauzen

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Diverse sausen

    2,50

    Stroganoffsaus, witte wijnsaus, port jus, champignonroomsaus, pepersaus, remouladesaus, satésaus, aioli en BBQ-saus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Vanille roomijs

    5,50

    met slagroom en gebrande amandelen

    Junior 4,00
  • Sorbet

    6,50

    Drie soorten sorbetijs met een salade van vers fruit

    Junior 4,50
  • Macadamia

    6,50

    chocolade- en macadamia-ijs, brownie en whiskey caramel ijs

    Junior 4,50
  • Dame Blanche

    6,50

    vanille roomijs met gebrande amandelen, slagroom en warme chocoladesaus

    Junior 4,50
  • Creme brulée

    7,50

    met pistache, choco schotsen en vanille ijs

  • Red velvet cake

    8,50

    met Baileys roomijs

  • Cheesecake

    8,50

    met speculaas, witte chocolade, salted caramel en Butterscotch ijs

  • Choco Oreo mudcake

    8,50

    met latte macchiato ijs

  • Kaasbordje

    11,00

    Saint Agur, Monte Enebro, Munster en Beemster XO, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam

    Suggestie: port 20 jaar oud € 8,50

  • Voor bij de koffie of thee (friandises)

    4,50

    macaron, bonbon en mini mudcake

Special coffees

Special coffees

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish

    7,00

    (Ierse whisky)

  • Spanish

    7,00

    (Tia Maria)

  • 43 Spanish

    7,00

    (Licor 43)

  • Italian

    7,00

    (Amaretto)

  • French

    7,00

    (Grand Marnier)

  • Mexican

    7,00

    (Kahlua)

  • D.O.M

    7,00

    (Dom Bénédictine)

  • Kiss of Fire

    7,00

    (Tia Maria en Cointreau)

  • Baileys

    7,00

    (Baileys)