Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Franse uiensoep *

    6,00

    met een kaas crouton

    * Vegetarier
  • Tomatensoep

    6,00

    met gehaktballetjes, croutons en besilicumroom

  • Kokos soep *

    6,50

    met sereh, limoenblad, geserveerd met taugé en koriander

    * Vegetarier
  • Marokkaanse soep *

    6,50

    van kikkererwten, linzen en tomaat

    * Vegetarier
Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Caesar salade

    15,50

    met krokante kip, spek, ei, Parmezaanse kaas en croutons

    Voorgerecht 10,50
  • Gebakken geitenkaas *

    15,50

    met uien compote

    * Vegetarier
    Voorgerecht 10,50
  • Salade met gebakken ossenhaaspuntjes

    17,50

    met wokgroenten en sesam-sojasaus

    Voorgerecht 11,50
Vegetarisch / Curry's

Vegetarisch / Curry's

Diverse luxe gerechten
  • Tortellini Arrabiata *

    17,50

    met keuze uit blauwschimmelkaas of Parmezaanse kaas

    * Vegetarier
  • CURRY GERECHT *

    15,50

    met pandan rijst gebakken groenten met cashewnoten in rode curry

    * Vegetarier
  • CURRY GERECHT

    17,50

    met pandan rijst gebakken gamba’s in rode curry

  • CURRY GERECHT

    16,50

    met pandan rijst gebakken kippendijfilet in rode curry

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Stokbrood *

    4,50

    Geserveerd met kruidenboter

    * Vegetarier
  • Breekbrood *

    5,50

    Geserveerd met kruidenboter, aioli en tapenade

    * Vegetarier
  • Charcuterie

    11,50

    geserveerd met knoflook bruschetta en romesco saus

  • Hollandse garnalen cocktail

    12,50

    geserveerd met cocktailsaus

  • Luxe vistrio

    13,50

    bestaande uit: gerookte zalm, cocktail van Hollandse garnalen en gerookte makreel, geserveerd met basilicummayonaise

    Junior 10,50
  • Rundercarpaccio

    10,50

    met pesto, rucola, pijnboompitten, rode ui en Parmezaanse kaas

  • Sushi Nigiri

    15,50

    zalm en tonijn geserveerd met gemarineerde gember, wasabi en sojasaus

    6 stuks: € 15,50

    10 stuks: € 20,50

  • Gerookte paling

    14,50

    geserveerd met gazpacho van erwten en hangop

  • Tortilla *

    11,50

    met een tomaat-, watermeloen salsa, avocado en burrata

    * Vegetarier
  • Salade Nicoise

    13,50

    gegrilde tonijnfilet, olijven, haricovert, aardappel en ei

    Ook als vegetarisch gerecht te bestellen à € 9,50

  • Gepofte aardappelsalade

    9,50

    met coppa di Parma en schuim van aceto balsamico

  • Gebakken coquilles

    14,50

    geserveerd met groene asperges en vanille beurre blanc

Grillgerechten

Grillgerechten

Al onze grillgerechten worden tussen 11:00 - 23:00 geserveerd.
  • Mixed grill

    21,50

    bestaande uit: ossenhaas, klein broodje hamburger en kipsaté, geserveerd met aioli en BBQ-saus

  • Gegrilde rundertournedos

    23,50

    geserveerd met gepofte aardappel, crème fraîche en saus naar keuze of kruidenboter

  • Gegrilde runderribeye (300 gram)

    27,50

    geserveerd met gepofte aardappel en crème fraîche, met saus naar keuze of kruidenboter

  • Gegrilde runderhamburger (220 gram)

    17,50

    geserveerd op een bol met Cheddar, spek, gefrituurde uienring en jalapeño mayonaise

  • Gegrilde kippendijsaté

    16,50

    geserveerd met petjel, satésaus en kroepoek

Tussen 12.00 en 17.00 uur worden de grillgerechten geserveerd met frites.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateaubriand voor 2 personen

    49,00

    geserveerd met boerenfriet en een saus naar keuze

    24,50 p.p.

    (Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd indien u geen voorgerecht nuttigt)

  • Tournedos du Chef

    23,50

    met een saus naar keuze

    Junior 19,50
  • Varkenshaas du Chef

    18,50

    met een saus naar keuze

  • Varkenshaas medaillons

    19,50

    ingerold in spek, geserveerd met gebakken champignons en champignonroomsaus

  • Tournedos

    25,50

    geserveerd met roquefortsaus en Saint Agur

    Junior 21,50
  • Gegrilde spies van runderbavette

    21,50

    zoete aardappelfriet en salsa verde

  • Spareribs

    18,50

    in zoet pittige marinade, geserveerd met aioli, BBQ-saus, maiskolf, verse salade en aardappelsalade

    Junior 16,50
  • In de pan gebakken schnitzel du Chef

    17,50

    met een saus naar keuze

    Junior 15,50
  • In de pan gebakken schnitzel

    18,50

    met gebakken champignons en ui, gegratineerd met Old Amsterdam

    Junior 16,50
  • Lamsrack

    23,50

    geserveerd met aubergine, mini courgette en paprika salsa

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentengarnituur en op verzoek een frisse salade

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalmfilet caprese

    21,50

    geserveerd met tomaat, fettuccini en knoflook olie

  • Gebakken kabeljauwfilet

    21,50

    met Hollandse garnalen en kreeftenjus

  • Gebakken sliptong (3 stuks)

    20,50

    met mosterd mayonaise en boerenfriet

    Junior 16,50
  • Zeetong naturel gebakken

    34,50

    geserveerd met saus naar keuze of à La Meunière gebakken met citroen, kappertjes, peterselie en eigen jus

    (Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd indien u geen voorgerecht nuttigt)

  • Gebakken scholfilet

    18,50

    met basilicum-, limoen kruidenkorst, geserveerd met risotto

    Junior 14,50
  • Gegrilde tonijnfilet

    24,50

    geserveerd met chorizo, mais en soft shell crab

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentengarnituur en op verzoek een frisse salade

Sauzen

Sauzen

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Diverse sausen

    2,50

    Stroganoffsaus, witte wijnsaus, rode wijnsaus, roquefortsaus, champignonroomsaus, pepersaus, remouladesaus, satésaus, aioli en BBQ-saus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Vanille roomijs

    5,50

    met slagroom en gebrande amandelen

    Junior 4,00
  • Coupe sorbet

    6,50

    Drie soorten sorbetijs op een salade van vers fruit

    Junior 4,50
  • Coupe macadamia

    6,50

    chocolade- en macadamia-ijs, brownie en Dulce de Leche saus

    Junior 4,50
  • Coupe Dame Blanche

    6,50

    vanille roomijs met gebrande amandelen, slagroom en warme chocoladesaus

    Junior 4,50
  • Aardbeien romanoff

    7,50

    met vanille roomijs

  • Red velvet cake

    7,50

    met Fererro Rocher roomijs

  • Mango panna cotta

    7,50

    met wite chocolade mousse

  • Choco Oreo mudcake

    8,50

    met banoffee roomijs

  • Kaasbordje

    11,00

    Saint Agur, Monte Enebro, Munster en Beemster XO, geserveerd met kletzenbrood en vijgenjam

    Suggestie: port 20 jaar oud € 8,50

  • Voor bij de koffie of thee (friandises)

    4,50

    macaron, bonbon en mini mudcake

Special coffees

Special coffees

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish

    7,00

    (Ierse whisky)

  • Spanish

    7,00

    (Tia Maria)

  • 43 Spanish

    7,00

    (Licor 43)

  • Italian

    7,00

    (Amaretto)

  • French

    7,00

    (Grand Marnier)

  • Mexican

    7,00

    (Kahlua)

  • D.O.M

    7,00

    (Dom Bénédictine)

  • Kiss of Fire

    7,00

    (Tia Maria en Cointreau)

  • Baileys

    7,00

    (Baileys)