Direct naar de contentDirect naar de footer
ONS HOTEL IS OPEN!
ONS HOTEL IS OPEN!

Er staan weer mooie arrangementen voor u klaar! Arrangements

Het hotel is open

Helaas zijn er weer strengere maatregelen afgekondigd en betekent dit ook voor ons als hotel een aantal wijzigingen in de service die wij kunnen/mogen verlenen. Op deze Corona pagina zullen wij de informatie bijwerken met betrekking tot alle informatie die bij ons bekend is. Veel antwoorden op uw vragen treft u hier!

Wij zijn blij dat we onze gasten nog mogen verwelkomen. Helaas wel onder zeer strenge maatregelen. Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

Op dit moment is het dragen van een mondkapje VERPLICHT voor alle gasten en medewerkers in de openbare ruimtes. U dient deze dus overal in het hotel te dragen, tenzij u op uw hotelkamer bent. Helaas kunnen wij u geen toegang verlenen indien u geen mondkapje draagt.

ZEER BELANGRIJK! Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen. In de lobby zijn diverse desinfectie apparaten om uw handen te reinigen na uw reis. Wij verzorgen een gastvrije incheck op 1,5 meter afstand voor u. Al onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Om besmettingen zoveel mogelijk te beperken, is het niet toegestaan om met 3 of meer volwassen personen in een hotelkamer te verblijven in Hotel Almere. Helaas kunnen wij dan geen 1,5 meter afstand tussen ieder waarborgen. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd. Indien u alsnog een reservering maakt voor 3 of meer volwassen personen die niet uit één huishouden komen, dan zijn wij genoodzaakt om de reservering te annuleren.

Eten & drinken

Ontbijt
Het ontbijt mag helaas niet meer in het restaurant geserveerd worden. Wij zullen dit in de vorm van een afhaal ontbijt(pakket) (vanaf het buffet) verzorgen. U kunt zelf een keuze maken van het buffet. Doordeweeks is het ontbijt van 06.30-11.00 en in weekend van 06.30-12.00 uur. Meer informatie kunt u hierover bij check-in bij onze receptie vragen.

Lunchbuffet
Helaas hebben wij n.a.v. de maatregelen geen lunchbuffet op dit moment.

Diner en lunch
Helaas mogen wij onze hotelgasten (met kamer) geen lunch/diner serveren in een van de restauratieve ruimtes. U kunt wel vanaf de kamer iets bestellen en dit vervolgens beneden afhalen (om daarna op de kamer te nuttigen) of in de vorm van roomservice (dan brengen wij het tot de deur). De bestelling en betaling dient u online via onze digitale assistent Annabel te verrichten.Wij hebben (op basis van beschikbaarheid) ook kamers met een dinersetting in de kamer beschikbaar, voor meer informatie kunt u onze receptie contacten!
Gasten zonder overnachting mogen op dit moment ook helaas niet lunchen of dineren.
Verder sluit onze keuken om 22.00 uur en kunt u uitsluitend voor die tijd eten/drinken bestellen.
Ter info: wij mogen op dit moment geen alcohol schenken na 20.00 uur en dit mag ook niet genuttigd worden na 20.00 uur. Dit is na deze tijd dan ook niet af te halen.

Arrangementen
Indien u een arrangement geboekt heeft dan geldt een arrangementen menu. Deze ontvangt u bij check-in van onze receptiemedewerkers. Ook dit menu kan dus worden afgehaald of tot de deur gebracht worden bij de kamer.

Roomservice
Roomservice is op dit moment mogelijk voor alle kamers (zonder extra toeslag, m.u.v. roomservice ontbijt op de Suites, hier geldt wel een extra toeslag voor).

Brunch, Live Cooking en Proeverij Diner
Helaas kunnen wij op dit moment geen van allen aanbieden.

Terras en bar
Helaas zijn ook deze op dit moment niet geopend vanwege de maatregelen.

Zwembad en wellness

Ons zwembad en wellness zijn per heden gesloten voor iedereen. De sluiting van het zwembad en wellness zal zeker tot en met 15 maart 2021 duren.

Fitness

Onze fitness is per heden gesloten voor iedereen. De sluiting van de fitness zal zeker tot en met 15 maart 2021 duren.


Extra huisregels gedurende Corona periode

In ons hotel en restaurant gelden strikte maatregelen om u, onze andere gasten en onze medewerkers een veilig en gastvrij verblijf te verzorgen. Om die reden verzoeken wij u om de volgende regels na te leven:

1. Het hotel hanteert een strikt beleid op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt ook op diverse plekken in het hotel aangegeven en/of u wordt hierop gewezen door onze medewerkers. U dient zich aan dit beleid te houden en ook instructies van de medewerkers op dit gebied op te volgen. In het bijzonder:

  • te allen tijde 1,5 meter afstand houden van andere gasten en personeel;
  • bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging vanaf 38 graden Celsius thuisblijven of – indien de klachten tijdens uw verblijf/bezoek optreden – het hotel verlaten;
  • thuisblijven indien een huisgenoot verkoudheidsklachten en koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of heeft gehad waardoor u volgens de maatregelen van de overheid ook gedwongen in quarantaine moet blijven;
  • de overige maatregelen zoals in het hotel aangegeven opvolgen.

2. Indien een gast zich niet houdt aan (één van) de maatregelen of een instructie van het personeel op het gebied van hygiëne, veiligheid en routing niet opvolgt, is het hotel gerechtigd om u te gebieden het pand te verlaten en/of u de toegang te ontzeggen. Het hotel is voorts gerechtigd om eventuele schade te verhalen bij niet-naleving van deze Covid-19 (Corona) regels.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 23 februari 2021