Direct naar de contentDirect naar de footer
Kerstarrangement 20:00 uur

Boek nu uw Kerstarrangement bij Hotel Almere

Nachten

Kerstarrangement 20:00 uur

Op een zorgeloze en feestelijke wijze uw feestdagen doorbrengen? Hotel Almere heeft een unieke en aantrekkelijk geprijsde special voor u samengesteld, zodat u uw feestdagen op een gezellige manier kunt doorbrengen.

Wij verwelkomen u om 20.00 uur in ons restaurant op 25 of 26 december. Geniet met uw dierbaren van dit feestelijke 4 gangen Kerstmenu, terwijl u geserveerd wordt door onze enthousiaste bedieningsteam. Voor de kinderen wordt er standaard een kindermenu uitgeserveerd (de kosten van de dranken welke tijdens het Kerstmenu worden genuttigd zijn niet inclusief in het arrangement en kunt u op de dag zelf betalen).

U verblijft in een van onze comfortabele hotelkamers. De volgende ochtend geniet u van een luxe Kerstontbijt in buffetvorm.

Prijs:
- Prijs op basis van 1 nacht: Vanaf € 134,50 per persoon o.b.v. een standaard 2-persoonskamer, bij aankomst op 25 of 26 december 2020.
- Eénpersoonstoeslag € 35,00 per nacht.
- Kinderprijs € 70,00 per kind t/m 11 jaar (minimaal 2 volwassenen in de kamer en maximaal 1 kind per kamer).
- Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid en alleen met aankomst op 25 of 26 december.

Belangrijk:
- Er wordt automatisch een tafel voor uw gereserveerd voor het Kerstdiner om 20:00 uur.
- Deze sessie eindigt rond 23:00 uur.
- Check-in op 25 en 26 december is mogelijk vanaf 15.00 uur in plaats van 14.00 uur.
- BELANGRIJK: Het arrangement kan maximaal voor een gezelschap van 4 personen (met uitzondering van een huishouden) geboekt worden. Indien de 4 personen uit verschillende huishoudens komen, dient u dit in het opmerkingenveld aan te geven zodat wij een ruimere tafel kunnen indelen (houdt u er rekening mee dat u dan op afstand dient te zitten). Voor een gezelschap met meer dan 4 personen die niet uit één huishouden komen kan helaas niet geboekt worden.
- Check regelmatig onze coronapagina om op de hoogte te blijven van de actuele maatregelen (deze kunnen na reserveren nog wijzigen). Wij vertrouwen op ieder zijn verantwoordelijkheid en medewerking aan een gezellig maar ook veilige Kerst.

Note: indien u dit arrangement boekt betreft het een non-refundable boeking welke direct betaald dient te worden. Annuleren is nog kosteloos mogelijk tot één week voor aankomst. Dit dient u schriftelijk of per mail aan te geven bij de receptie van Hotel Almere en hierna zullen wij de retourbetaling verwerken. Kosteloos annuleren is binnen een week voor aankomst in principe niet meer mogelijk echter bij speciale gevallen kunnen wij kijken of er een uitzondering gemaakt kan worden. Wanneer door maatregelen van de overheid het Kerstdiner/Kerstarrangement niet kan/mag plaats vinden, zal de reservering uiteraard te allen tijde kosteloos geannuleerd kunnen worden. Indien er een gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel of indien het hotel om wat voor reden dan ook besluit dat de activiteit niet door kan gaan, dan is Van der Valk Hotel Almere gerechtigd om de reserveringsovereenkomst kosteloos te ontbinden.

Belangrijke informatie

 • Parkeren is gratis
 • Prijzen zijn exclusief 5,00% toeristenbelasting
 • Inclusief ontbijt
 • Gratis in het hotel
 • Inchecken vanaf 15:00 uur
 • Uitchecken tot 12:00 uur
 • Annuleren niet mogelijk

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Is uw gewenste datum niet meer beschikbaar? Selecteer dan een andere datum.

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Kerstarrangement 20:00 uur

Nonrefundable
Dit arrangement bevat:
 • 1x 4 gangen uitgeserveerd Kerstdiner om 20:00 uur op 25 of 26 december (excl. dranken)
 • 1x overnachting in een ruime kamer
 • 1x feestelijk Kerstontbijt (buffet)
 • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness faciliteiten
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen verblijf
De geselecteerde datum is niet beschikbaar
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor uw opgegeven reisgezelschap of verblijfsperiode
Vanaf
134,50
per persoon

Hotel Almere

Hotel Almere is met 17 vergaderzalen, luxe kamers, heerlijke wellnessfaciliteiten en een verfijnd restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Almere of breng een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2662 beoordelingen
Nettie Jaspers
Hotel Almere 
Prima verblijf

Heerlijk zwembad, geluiddichte kamer.

TripAdvisor

Impressie van Hotel Almere