- Hotel Almere

Feestdagen

Tijdens de feestdagen organiseert Hotel Almere diverse activiteiten. Hieronder treft u een overzicht van de activiteiten tijdens Pasen, Pinksteren en Moederdag.

Onze mogelijkheden

 • Pinksterbrunch - Hotel Almere

  Pinksterbrunch

  Op eerste Pinksterdag, zondag 24 mei organiseert Hotel Almere een fantastische Pinksterbrunch. Vanaf 11:00 uur kunt u onbeperkt genieten van de Pinksterbrunch in onze luxueuze open keuken op de eerste etage.

  Onze Pinksterbrunch
 • Pinksterbuffet - Hotel Almere

  Pinksterbuffet

  Zaterdag 23 mei organiseren wij een uitgebreid Live Kookspektakel. Wij ontvangen u graag tussen 17:00 uur en 18:00 uur waarna u onbeperkt kunt genieten van het pinksterbuffet in onze luxueuze open keuken op de eerste etage.

  Ons Pinksterbuffet
 • Moederdagbrunch - Hotel Almere

  Moederdagbrunch

  Wij ontvangen u graag op zondag 10 mei om 11.00 uur met een glas champagne en de kinderen met een glaasje kinderchampagne. Daarna kunt u onbeperkt genieten van het brunchbuffet.

  Onze Moederdagbrunch
 • Moederdagbuffet - Hotel Almere

  Moederdagbuffet

  U bent op zondag 10 mei tussen 17:00 uur en 18:00 uur van harte welkom bij dit live kookspektakel, waarna u onbeperkt de keuze heeft uit de meest uiteenlopende koude en warme lekkernijen en onbeperkt drankjes uit het binnenlands assortiment

  Ons Moederdagbuffet